Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam ten film dwa razy, chyba gdzieś rok temu na CINEMAX. Wydaje mi się, że jest to czarna komedia lub komedia kryminalna. Akcja dzieje się w posiadłośći (wielki dom) w (chyba) latach 50-tych. Do domu zostaje zaproszona grupa ludzi, ktorzy zostają poddani szantażowi przez (chyba) właściciela domostwa. Między tymi...

więcej

Według mnie "Widmo" jest najlepszym horrorem jaki widziałem dotychczas jak ktoś zna lepsze horrory niech poda mi kilka fytułów. "Widmo" jest arcydziełem kultowego horroru. Polecam wszystkim o mocnych nerwach i lubiących dreszczyk emocji

prosze o podanie tytułów filmów podobnych do Teksańskiej lub Złego skrętu które byly lub będą :)

Był to horror przedstawiajacy ludzi ktorzy tworzyli takie jakby bractwo. Pojawiali sie oni zawsze tam gdzie miała sie wydarzyc jakaś katastrofa lub zabojstwo. Byli niesmiertelni i zawsze tam musieli byc była to kara dla nich za to ze patrzyli na smierc Chrystusa. Z gory dzieki:)

użytkownik usunięty

Co z Maikiem??Czy on zginał??Chyba tak ale nie jestem pewna więc piszcie na ten temat!!

Szukam tytułu filmu, który leciał około 2 miesiące temu na TVN (nie jestem do końca pewna czy na TVN ale tak mi sie wydaje)... Opowiadał o mężczyźniem, który przyjechał do jakiegoś miasteczka, w którym wszystko było kierowane przez komputer. Za tym gościem jeździło takie czarne duże auto, a gdy chciał wydostać sie z...

więcej

Szukam pewnego filmu, ktory oglądałem około roku 2001 (na pewno więc nie jest nowszy). Pamiętam tylko urywki, które postaram się przytoczyć.
W kosmosie leci statek, na nim grupa ludzi. Potem część z nich (albo i wszyscy) ginie. Pamiętam, że był tam jakiś dzieciak, który podstępem zabił jedną z kobiet na statku...

Mam pytanko Jak dodać nowy film, którego jeszcze nie ma na filmwebie?? Jeśli ktoś może to prosze o pomoc ]:)

Przed chwilą przeczytałam, że szósty zmysł to jeden z czterech horrorów nominowanych do oscara za najlepszy film (do 2000 roku), a jakie są pozostałe trzy?

Witam serdecznie) Czy wie ktoś może kiedy będzie Polska premiera filmu "Z Odzysku"??? Czekam i czekam i nie mogę się doczekać, a byłem w tym filmie statystą i chciałbym się w końcu zobaczyć ;-)) Swoją drogą ten film w Cannes powinien dostać również nagrodę dla najlepszego statysty ;-)