jakiś czas temu oglądałam film o dziewczynie która miała zrobić jakiś reportaż (chyba chciała zostać dziennikarką) i nie wiedziala o czym to zrobila o chorobie swojego brata. pamiętam też jak go broniła przed innymi chłopakami, którzy go obrażali. proszę o pomoc z góry dziękuję:) bo wiem że to mało:)
Co sądzicie o wakacyjnych premierach i zapowiedziach filmowych?? Jaki film Waszym zdaniem ma szansę stać się wakacyjnym hitem,a który totalnym niewypałem.Ostatnio dane było mi oglądnąć "Komedię romantyczną",jak dla mnie mało ciekawy film.Tak więc jest on dla mnie wakacyjna klapą.Co do hiciorków wakacyjnych to stawiam...
więcejinteresują mnie filmy których akcja toczy się na karaibach wykluczając kubę, znam pare takich filmów np: Gliniarz na Karaibach, Piraci Z Karaibów, Bunt Na Bounty, Po Zachodzie Słońca, Kapitan Ron, Wąż i Tęcza, więcej nie przychodzi mi do głowy, czy ktoś zna jeszcze jakieś filmy?
DIVING SCHOOL ? ? Będę wdzięczna za pomoc :)
ps. Sorry, że tutaj to umieszczam... bo to nie jest apropos filmów... :)
http://zasadatalionu.film.media.pl/ZasadaTalionuWMV.wmv [zasadatalionu.film.medi...] - zobacz najmniej oczekiwany film tego roku.
Nikt sie go nie spodziewal, nikt na niego nie czekal, a i tak powstal.
3 facetow. 3 pistolety. 3 strzaly.
Witam ! Poszukuje tytułu filmu, który ogladałem chyba 100 lat temu. Nie pamiętam szczegułów, ale pamiętam że był o pilotach helikopterów wojskowych apache (prawdopodobnie). Akcji też nie pamiętam niestety (lol), ale chyba był to film wojenny. Pomóżcie...
Ostatnio oglądając reklamy czuję.....hmm.... niesmak, mam wrażenie że jako odbiorca zostaję wręcz poniżona. No mam dość wyskakujących w najmniej odpowiednim momencie proszków do prania podpasek i past do zębów,przed każdą taką reklamą powinno nadawane być ostrzeżenie "NIE DLA IDIOTÓW",. Każda zaś przerwa na reklamę...