Hej organizuje z koleżankami piżame party hehe i chciałybyśmy wypożyczyć jakiś fajny film.Więc mam pytanie czy moglibyście podsunąć mi pare propozycji jakiś extra komedii :) Z góry thx :*
Dlaczego większość komedii amerykańskich odgrywa się w szkołach średnich?Ciągle tylko to samo.A jednak ludzie chcą to oglądać.Coś w tym musi być.Kto mnie popiera?
w filmie głuwnym wontkiem jest pomoc w zdobywaniu kobiety swojego życia pomocy tej udziela tzw ''Doktor Randka'' Jaki jest tytuł tego filmu
Czy ktos zna tytuł filmu rysunkowego, którego bohaterami było parę osób - czarodziej, mały robot w stroju rycerza na koniu i parę młodych osób co posiadali pierścienie i nimi pokonywali zło. Był kiedyś w wypożyczalni na VHS jednakże nie pamiętam tytułu. COś mi muwi tytuł - "Pendy", ale nie wiem na 100 %. Pomóżcie w...
tak jak w temacie, film z przed kilku lat, ogladalem go na HBO
film opowiada o chlopaku co mieszka chyba z dziadkami, ich dom pokrywaja piorunochrony poniewaz owy fenomen przyciaga pioruny, bardzo utalentowany, posaida cala biblioteke ksiazek ktore zna na pamiec...
tyle inofmacji powinno wystarczyc, poszukuje...
film ten był parę razy puszczany w TV, głównie przez TVN. główna bohaterka znalazła list w butelce i bardzo dogłębnie szukała jego autora, znalazła go, mieszkał on nad jakimś jeziorem czy morzem
więcej nie pamiętam, film był raczej taki romantyczny
z góry dziękuję i pozdrawiam, LeiA :)
Każda nacja ma jakiegoś superbohatera a nawet i kilku vide Amerykanie - mają Spidermana Batmana Supermana... a ostatnio Chucka Norrisa.... A co z nami??!
Polacy nie gęsi, swoich superbohaterów mają!!
Kto powinien otrzymać zaszczytny tytuł polskiego SUPERHERO??
Chodzi mio o obraz z Nicolasem Cage'em pt. "Zostawic Las Vegas". ehhh genialna kreacja Cage'a, a wyjatkowosc tego filmu moim zdaniem polega na tym ze nie pokazuje typowego mechanizmu alkoholizmu objawiajacego sie w m.in. niszczeniu rodziny. Nie, ten film pokazuje samo niszczenie czlowieka, ktorego nie jest w stanie...