Chciałabym bardzo wiedzieć co sądzicie o filmie "Transformers the movie" z 1986 roku. Napiszcie także jaka jest wasza ulubiona postać z tego filmu. Ja najbardziej lubię Hot Rod'a.
Bardzo spodobał mi się ten serial.Właściwie to jak leciał w telewizji to nie miałem czasu go oglądnąć a teraz załatwiłem sobie od kumpla i bardzo mnie wciągnął.Czy ktoś popiera moje przemyślenia?
Witajcie... Chciałam zapytać o Wasze opinie na temat tego filmu i dowiedziec sie, czy jest wedlug Was wart obejrzenia. Mnie osobiscie zainteresowal i planuję ogladac poniedzialkowy seans. Czy slusznie? :)
Zalogowałam się niedawno na tej stronce. Jestem wielką fanką filmu "Transformers the movie" z roku 1986. Chociaż oglądałam go dopiero w 1997 roku, to uważam, że jest jednym z najlepszych filmów animowanych ostatnich lat. Bardzo mnie zaciekawiła wieść o tym, że w 2007 roku ma powsatć kontynuacja tego hitu. Jednak ma to...
więcejWitam! Jestem tutaj nowa...Tak naprawde zalogowalam sie na tej stronie bo poszukuje filmu"Oddech nadziei" To dla mnie bardzo wazne...Jezeli ktos jest wstanie mi pomoc to piszcie...=)
Nie chodzi tylko o zaskakujące, ale też takie, których z innych powodów nie zapomnicie. Kilka moich typów
- Se7en
- The Village
- The Sixth Sense
- Fight Club
- The Shawshank Redemption (zarówno ten momemnt zaskoczenia, jak i spotkanie więźniów po latach)
- The Green Mile
- Saving Private Ryan
- E.T.
- LOTR:...
Zapraszam wszystkich do wspólnego podsumowania I półrocza w polskich kinach.....
Na jakich filmach byliście???Które Was mile zaskoczyły, które niezawiodły a które okazały sie klapą i porażką???
Zapraszam wszystkich, do wspólnego podsumowania tego I półrocza w kinach.
...wydaje mi się, że kiedyś czytałem o mającym powstać (lub już powstałym) filmie, w jakaś osoba uwięziona jest w piwnicy i przez głośnik słyszy swojego prześladowcę - zdaje się, że to miała być oś filmu. czy może ktoś wie, jaką ten film nosi/będzie nosić nazwę? A może coś mi się przyśniło ;)? Pozdrawiam!