Jakie znacie filmy związane z tą kulturą, chodzi tutaj o filmy niedokumentalne. Filmy mogą być związane z całą kulturą z muzyką, taństem, itd.
Ja znam filmy:
8 mila
Wiedźma Hip Hopu
W rytmie Hip Hopu
I pewnie jeszcze jakieś inne ale w tej chwili pewnie o nich zapomniałem.
Poszukuje filmu W.Saniewskiego , pt. "Wracajac do Marka" wyemitowanego w 2001 r w kinie "Lalka"We Wroclawiu, (http://www.filmweb.pl/News?id =4964) lub kontaktu z jego rezyserem.
Z gory dziekuje za wszelka pomoc
Witam. Poszukuje tytulu filmu, ktory niedawno ogladalem. Byl on o chlopaku, ktory zabil ojca i wyjechal chyba do Hiszpanii. Poznal tam goscia z ktorym prowadzili rozne podejrzane interesy jak przerzut narkotykow.
Jesli bedziecie miec jakies pytania, ktore pomoga Wam to chetnie odpowiem i czekam na propozycje tytulow....
Hej organizuje z koleżankami piżame party hehe i chciałybyśmy wypożyczyć jakiś fajny film.Więc mam pytanie czy moglibyście podsunąć mi pare propozycji jakiś extra komedii :) Z góry thx :*
Przepraszam, że zakładam znowu taki temat, jakby takie się tutaj nie pojawiały 30 razy na dzień.
Czy ktoś może kojarzy film chyba z początków lat 70. To było coś z połączenia Westernu, Horroru i Science Fiction. Chodziło o to w tym filmie, że pewna rodzina przyjechała odwiedzić skansen wzorowany na Dziki Zachód....
Kiedy na Filmweb pojawi się relacja z 41. Festiwalu w KV??
Przecież nasz aktor, Andrzej Hudziak, dostał tam główną nagrodę za rolę męską! To ogromny sukces! A Filmweb na razie milczy na ten temat..
Witam . Szukam ścieżki dźwiękowej ( intro ) z serialu Bayer w BeL Air ( z Willem Smithem ) w wersji polskiej . Szukałem w internecie , sciągnełem z 30 plików z Emule ale wszystkie są w wersji angielskiej : / Może ktoś z forumowiczów nagrywał kiedyś ten serial na kasety VHS a potem przerzucał
je na CD / DVD /...