Oglądałam go w telewizji będąc dzieckiem - film nawiązuje do legend arturiańskich - był tam Merlin, rycerze, Pani Jeziora. O ile dobrze kojarzę - był w 2 częściach (nie jestem pewna). Film fantastyczny, z klimatem - ale nie był to ani Merlin, ani Excalibur...Bardzo chciałabym go obejrzeć, ale nie mam pojęcia jaki może...
więcejCzy ktoś wie może jaki tytuł ma horror(chyba jeszcze nawet nie był w naszych kinach)o grupie osób które biorą udział w morderczej grze planszowej. Cos jakby JUMANJI tyle ze w wydaniu horrorowym. Byłbym bardzo zobowiązany. Z góry dzięki. Pozdrawiam
Emitował go parę lat temu Polsat, w sobotę po południu, opowiadał o nastolatku który zaczął "przygodę" z narkotykami, poznał pewną dziewczyne (w sumie z tego co pamiętam to ona go w to wciągnęła) i zakochał się w niej. Potem ona zginęła. Film kończył się sceną w której ten chłopak opuszczał rodzinny dom aby udać sie na...
więcejNie lubię tylko jak są głupie i nie przemawiają do widza. Nie lubię np. takiego "Ruchomego zamku Hauru", bo to zboczone jest i promuje dewiację.
jest po prostu boski, świetnie tańczy, bardzo go lubie, coprawda ma brzydki profil ale kiedy się uśmiecha, widaćn te jego dołeczki, można umrzeć :) :* :)
poprostu uwielbiam filmy kostiumowe, których akcja toczy sie w Angli(albo nie koniecznie w Angli ale w podobnym klimacie) za dawnych czasów jednak nie znam ich zbyt wiele byłabym wdzieczna gdybyście mogli mi polecić coś w stylu zakochanego szekspira czy kupca weneckiego...:)
z góry dzieki
family guy . american dad, simpsons. south park . frey w kosmosie - chodzi mi o stronke z informacjami ile kazda bajka ma sezonów i odcinków bo sie nie mopge z tym połapac pozdro :P:P:P
wydaje mi się, że grał tam Eric Roberts ale mogę sie mylić. Film opowiada historię małżeństwa jednak okazuje się, że mężczyzna jest bezpłodny. Jego żona więc sypia z jego bratem i znajomym. W końcu okazuje się, że małżonek jest płodny a kobieta rodzi trojaczki i niewiadomo kto jest ojcem. Niepamiętam tytułu jeśli ktoś...
więcej