Kto z obsady filmu "Running Scared" (2006) zagrał najlepiej i co w tej roli było niezwykłego? A jeśli podobał Wam się film na ile byście go obstawili?
MAm 14 lat, ijestem mieszkancem Kalisza.Interesuje sie kinem,i wlsnie z nim mam zamier łączyć swoja przyszlość.W związkuz tym chce wiąśc udział w casting.
JEzeli bedziecie organizowac jakis casting filmowy prosze o kontakt.
gg-5035777 e-mail(cypek92@interia.pl)
Moim zdaniem jeden z najlepszych filmów azjatyckich. Ciekawa fabuła, chociaż lekko naciągana na końcu. Świetne zdjęcia, krajobraz niesamowity, piękna muzyka i wspaniała gra aktorów. Kilka razy ogladałam i nie znudził mi się.
Blagam moze tutaj ktos mi pomoze gdzie moge kupic ten film?
Jegyne co mi z niego zostalo to zjechana VHS-ka :)
Moze by ktos wygrzebal jakiegos linka ?
Nie pamiętam dokładnie o czym był i o co chodziło. Byłem na nim 10 lat temu jako małe dziecko w kinie. Pamiętam jakieś dziwne małpy, albo małpo-ludzi, którzy skakali po... zielonych drzewach. Ci małpo-ludzie mieli takie jakieś szarawo-brązowe futro. Film pewnie z mniej więcej 1995 roku, albo coś koło tego, bo to była...
więcejumm mam wielką proźbę do timu filmwebu aby zrobili coś z tym serwerem bo codziennie w godzinach wieczornych nie moge na nic wejść bo serwer ciągle dostaje zadyszki. Nie znam się na tym ale prosze o odpowiedź czy dało by sie powiększyć serwer czy co sie tam robi?? Jeśli nie to sory nie znam sie na tym. Pozdrawiam i...
Zwracam się zwłaszcza do Wrocławian i do tych, co jadą na Nowe Horyzonty. Potrzebne miejsca noclegowe dla 2 osób, straszny problem teraz coś znaleźć, był z tym problem już wcześniej, kiedy ci od rezerwacji nie odpisywali:-/. Nadal zero odzewu od akademików. Jeśli kotś coś wie o jakichć pokojach, wolnych miejscach w...
Proszę Was doradźcie mi jaki mam kupic film szwagrowi ...
On lubi komedie typu american pie i horrory
proszę o jakieś propozycje
Dalczego niektórzy z tej strony,( nie zwracam sie do wszystkich) zachowują sie jak totalne półmózgowce?? Nieraz myslę sobie czy po drugiej stronie nie siedzą jakies dzieciaki! Ludzie, obgadujecie kogo tylko wlezie, za byle bzdure! ...sama doswiadczylam. Czepiacie się szczegolow! Klociccie sie ktory serial jest...
Oglądałam pewien film jakieś 10 lat temu(i to po niemiecku) ale zapamiętałam go bo wbił mi się głęboko w pamięć. Oto kilka scen, które pamiętam: pewna dziewczyna umówiła się w nocy z chłopakiem nad jeziorem. Jej mama,która była w ciąży szukająć jej przewróciła się i musiała jechać do szpitala. Gdy wróciła do domu...