Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów typu "How "High" czy "Harold & Kumar Go to White Castle" mogli byście rzucic kilkoma tytułami? z góry thx ;)

Jakiś czas temu natknęłam się przez przypadek na piosenkę Roxette "Spending my time". Uważam, że ta piosenka udała im się jak żadna inna. W ogóle większośc ich utworów to wieczne przeboje, które nigdy nie umrą. Marie ma fantastyczny głos, potrafi nada charakter piosenkom. Ostatnio słyszałam na vivie, że podobno chyba w...

więcej

Jak możecie pomóżcie. Akcja najpierw rozgrywała się na statku i był tam jednym z bohaterów kapitan chyba z siwą brodą. Potem dopłynęli na jakąś wyspę i była już zima, a statek ich zamarzł i musieli wysiąść. Na wyspie wiem że były dinozury i inne niebezpieczneństwa. Jak możecie pomóc to wielkie dzięki.

carrie- Joanna Brodzik
samantha- Agnieszka Dygant
charlotte- Agnieszka Grochowska
miranda- Małgorzata Kożuchowska

Ale nie jestem przekonana, czekam na inne propozycje;P

MOJ ULUBIONY DOTYCHCZAS TO SZEREGOWIEC RYAN

użytkownik usunięty

może...jak nazywa sie film..
(mówie od razu ze mało co zniego pamietam i może to wydawać sie śmieszne co powiem..ale jesli moglibyście powstrzymać sie od głupich komentarzy to bardzo bym była wdzięczna)
film jest o naziście, młodym chlopaku, aktywnie głoszącym swoje poglądy, chodził często w białym podkoszulku,miał...

więcej

ej sluchajcie mam problem:
bo teraz są jakies smieszne gwiazdki... no i zaznaczam ileś ich tam ile chcem klikam na nich no i se jedzie taki slimaczek obok tych gwiazdek [znaczy z prawej str. gwiazdek] no i tak przez 10 minut potrafi i nie zaglosuje! i tak samo jest z dodawaniem do ulubionych! w ogole masakra.. po co...

więcej

Wiem, że było coś o kanibalach, że głównego bohateraz filmu gonili (był z brodą) i potem albo jego lub kogoś innego na różcie upiekli. Wiem również że był sprzed 1995 roku. Dzięki.

Jakie lubicie filmy?! wymieńcie pare tytułów ;) Ja tam lubie romantyczne, komedie ... a wy?

Jak ma ktoś ciekawwe stronki Ashley i Mary-Kate Olsen to bardzo prosze o napisanie. Najlepiej jak byłaby to polska wersja, ale może też być angielska :D z góry dziękuje :* i dla wszystkich pszysyłam buziaczki :*:*:*:*:*:*