Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej ! Poszukuje tytułu filmu który ma już ładnych parę lat. Oglądałem go w dzieciństwie i chciałbym go sobie obejrzeć raz jeszcze, ale niestety tytuł wyleciał mi z głowy. To był film o takim małym skrzacie który wiele lat siedział zamknięty w pudle w starym domu, na pudle leżała cztero listna koniczynka która...

niejedna osoba oglądając film stwierdziła że jest kiepski a jedyne co go ratuje to muzyka.Na szczęście w wielu filmach ścieżki filmowe są dopełnieniem znakomitej całośći.Jeżeli macie jakieś pomysły piszcie- wasze ulubione soundtracki!!!

czy zauwazyliscie ze dodawane do roznych czasopism plyty z filmami sa troszku stare?prawie nie mozna nic polecic.dlatego ludzie beda sie przenosic na piraty divx po 2,00pln sztuka a nowosci po 5,00pln.(gielda ) co o tym sadzicie

co sadzicie o tym serialu widzialem go kiedys w telewizji i był spoko . chcialbym go jeszcze raz zoobaczyc :P:P jestem ciekawy waszej opinii

W tym temacie chciałem poruszyć dwie odrębne sprawy:

1. Z przykrością muszę stwierdzić, że na naszym rynku DVD polska klasyka ma się fatalnie. Powszechnie wydawane są produkcje (czy też produkcyjniaki) z lat 90. i 00. To całkowicie zrozumiałe, gdyż ich twórcy o to dbają. Czy jednak nie ma kogoś, kto by zaopiekował...

więcej

Jakie waszym zadniem są największe buraki, na jakie natrafiliście w filmach? Moim zdaniem bezkonkurencyjnie wygrywa:

1. Halloween - Jamie Lee Curtis ucieka prze Michaelem Myersem i natrafia na przeszkodę: drzwi zrobione z cieniutkich szyb i kawałeczków drewna, z zablokowaną od drugiej strony klamką przez...

zapraszam na swoj blog do komentowania ;)

Interesuje mnie tematyka wojny w Wietnamie pokazana w kinie. Może być wszystko byleby na temat. Tylko prosze nie piszcie, że w gre wchodzi tylko "Pluton", "Czas apokalipsy", "Łowca jeleni", "Full Metal Jacket", "Hamburger hill", "Good morning Vietnam", "Urodzony 4 lipca" czy "Byliśmy żołnierzami", bo jest tego dużo...

Oglądałem go pare lat temu na TVN7. Facet porywa znaną z tv feministkę. Więzi ją w swoim domu w pokoju, gdzie umieszczonch jest kilka kamer. Monitoruje ją, znęca się nad nią psychicznie. Będize o thriller, chyab USA prawdopodobnie z początku lat 90. Zna ktoś tytuł? Z gory dzięki!

czy ktos z was moze zna tytul filmu. Ogladalam go bardzo dawno, to stary film. O chłopcu kiedy jak byl maly wypadl z lodzi i spotkal sie z mala syrenka. Pozniej jak podrosl to znowu ja spotkal i zakochali sie w sobie, niestety ludzie ja zabrali od niego i wsadzili do akwarium i pozniej juz nie pamietam...
Kojarze...

więcej