Pierwszy utwor to Banda - czy ktos jest w stanie powiedziec mi, gdzie jako dziecko slyszalem ten kawalek ?
Kojarzy mi sie z jakims czeskim filmem emitowanym w latach 80-tych.
Kurcze - nie wiem gdzie pytac (jak nie tutaj;)
Jezeli znacie to piszcie. Film opowiada o facecie (Orlando Bloom) , który jedzie do rodzinnego miasteczka na pogrzeb ojca. Sprawa komplikuje sie , gdy traci prace i w samolocie poznaje pewną dziewczyne (Kirsten Dunst), która jest stewardesa.
Czy ktoś wie, jaki jest oryginalny tutuł filmu, który dawno temu był znany w Polsce jako "Pijaczek" (kategoria Kung Fu)?
oglądałem ostatnio MTV music awards i widziałem tam krótkie parodie filmowe (np. kod leonarda, king kong). Czy nie orjentuje sie ktoś czy to jets film? Czy zostało to zrobione na potrzeby gali?
Z góry dziękuje
Zapraszam na bloga
Czy może mi ktoś polecić jakieś dobre filmy animowane super bohaterach (najlepiej na podstawia komiksu)? Będe wdzięczny :))
Zapomniałem dodać: NIE WYCHODŹCIE Z KINA KIEDY ZAPALĄ SIĘ ŚWIATŁA, POCZEKAJCIE NA... A Z RESZTA SAMI ZOBACZYCIE :D
Bardzo przyjemnie spędzony wieczór, bajka z dużą dawka humoru, która naprawdę warta jest polecenia aby oderwać się choć na chwilę od smutnej rzeczywistości i przenieśc w magiczny świat w którym triumfuje przyjaźń i miłość :-)
Sluchajcie ogladalem kiedys bardzo dobry film, niestety nie pamietam tytulu. Film opowiadal o losach zydowskiej rodziny tuz przed wkroczeniem niemców, Bohaterem filmu byl facet ktory ratowal zydowskie rodziny naprawde podczas fojny(film na faktach), byla tam tez dwojka zydowskich dzieci które ogrodnik, stary niemiec...
więcej
Zapraszam na mój blog. Pojawiła się właśnie relacja z koncertu zespołu ,,Dżem" w Kłodzku 17 czerwca.
Poza tym zachęcam do wszelkich rozmów na temat muzyki rockowej/bluesowej/heavy metalowej, oraz zadawanie rozmaitych pytań o tejże tematyce, na moim właśnie blogu.
Z poważaniem JoaquinQ.
Z poważaniem JoaquinQ.