Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktos wie gdzie mozna znaleźć artykuły i recenzje lub krytyke filmów Bustera Keatona??pisze prace mgr i jest mi to bardzo potrzebne do tej pracy:pozdrawiam i licze na pomoc:)

OGLADALAM KIEDYS FILM Z JEFFEM Goldblum'EM GRAŁ TAM KOLESIA Z METALOWA PLYTKA W GLOWIE. JEGO ZONA (CZY NARZECZONA) ZNALAZLA W LESIE STATEK uFO-BYL ZIELONY. ODKOPYWALA GO, Z CZASEM MIESZKANCY MIASTECZKA ZACZELI SIE DZIWNIE ZACHOWYWAC...KTOS MOZE WIE CO TO ZA FILM??

Siemanko.
Pamiętacie może taki serial gdzie grał Corky Tucher??
Jaki to serial??
Pozdro.

użytkownik usunięty

Błagam, pomóżcie. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, na dodatek nawet nie wiem, któ w nim grał i o czym jest... Kojarzę tylko, że przewijał się przez niego taki znak, jakby spirala i pamiętam scenę jak odjeżdżał samochód z takim właśnie znakiem, co chyba było na końcu filmu i wszystko wyjaśniało. Będę wdzięczna...

więcej

Jak się oryginalnie ten film (serial?) nazywa? Bo nie potrafię go znaleźć na FW...pamiętam że puszczał go Polsat zaraz na początku swojego istnienia, a wspomniana produkcja była włoską historią komediową o żołnierzach...Please help :)

Nie wiem czy ktos zauważył, bo ja dopiero przy 3 ogladaniu filmu. W momencie gdy akcja zaczyna sie na lotniskowcu w NY, widac na pierwszym planie Miga 21 z polska szachownica na ogonie:))

Piszcie o filmach o sportowcach. Mój tytuł to "człowiek ringu"

Obejrzałam ten film, przyznam się, że parę razy i wywniskowałam, że nie jest to film tylko o życiu nastoletniej dziewczyny, ale o dziewczynie mającej jakieś cele w zyciu. Casey kochała jazdę figurową na lodzie, my także mamy jakieś pragnienia. Jak uważacie? Czy jak człowiek ma jakies pragnienia, cele zyciowe, to...

podczas gdy cała czwórka jest w disco grane są 2 lub 3 hip-hopowe utworki plz napiszcie co to jest

GŁOWĄ W MUR i ŚWIĘTEGO DYMU. Tylko nie chcialbym zeby byly to jakies tandetne amerykanskie produkcje o ksiezniczkach zakochanych w parobkach czy innym kiczowatym syfie.