czy ktos wie gdzie mozna znaleźć artykuły i recenzje lub krytyke filmów Bustera Keatona??pisze prace mgr i jest mi to bardzo potrzebne do tej pracy:pozdrawiam i licze na pomoc:)
OGLADALAM KIEDYS FILM Z JEFFEM Goldblum'EM GRAŁ TAM KOLESIA Z METALOWA PLYTKA W GLOWIE. JEGO ZONA (CZY NARZECZONA) ZNALAZLA W LESIE STATEK uFO-BYL ZIELONY. ODKOPYWALA GO, Z CZASEM MIESZKANCY MIASTECZKA ZACZELI SIE DZIWNIE ZACHOWYWAC...KTOS MOZE WIE CO TO ZA FILM??
Błagam, pomóżcie. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, na dodatek nawet nie wiem, któ w nim grał i o czym jest... Kojarzę tylko, że przewijał się przez niego taki znak, jakby spirala i pamiętam scenę jak odjeżdżał samochód z takim właśnie znakiem, co chyba było na końcu filmu i wszystko wyjaśniało. Będę wdzięczna...
więcejJak się oryginalnie ten film (serial?) nazywa? Bo nie potrafię go znaleźć na FW...pamiętam że puszczał go Polsat zaraz na początku swojego istnienia, a wspomniana produkcja była włoską historią komediową o żołnierzach...Please help :)
Nie wiem czy ktos zauważył, bo ja dopiero przy 3 ogladaniu filmu. W momencie gdy akcja zaczyna sie na lotniskowcu w NY, widac na pierwszym planie Miga 21 z polska szachownica na ogonie:))
Obejrzałam ten film, przyznam się, że parę razy i wywniskowałam, że nie jest to film tylko o życiu nastoletniej dziewczyny, ale o dziewczynie mającej jakieś cele w zyciu. Casey kochała jazdę figurową na lodzie, my także mamy jakieś pragnienia. Jak uważacie? Czy jak człowiek ma jakies pragnienia, cele zyciowe, to...