cześć od niedawna jestem zarejestrowany na film web ale mam pytanie możecie mi pomuc czy ktoś zna adres Angeliny Jolie w Angli i kto uważa że jet ona ładna a kto uważa że jest sztuczna prosze pisać mi na e-mail imb@poczta.onet.pl
erotyczna podroz w kraine pozadania? - brutalna podroz w kraine obrzydzenia?... hmy, erotyka z dobrym smakiem - czy przekraczajaca go? ale kiedy konczy sie dobry smak? ...mozecie podac jakies kontrastowe przyklady. hmy, przemoc i okrucienstwo - dodaje naturalnosci, realizmu? czy raczej tylko wstrzasa widza? a moze...
Znacie film o facecie, który rozkochuje w sobie córki z bogatych domów po to , aby ich rodzina płaciła mu za to by się z nimi rozstał?
Często takie perełki sa mało u nas reklamowane a są naprawdę przyzwoitym kaskiem dla miłośników horrorów. Na przykład: Bezimienni- klasyczny, mocny horror u nas prawie nieznany. Polecam
Film "Nola" nie został wydany w Polsce. Czy ktoś wie gdzie mogłabym go zdobyć? Jakiś sklep internetowy w stanach obsługujący nasz rejon, strona internetowa z filmem, program umożliwiający ściągnięcie...?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Ena
Szukam jakiejś fajnej osoby która byłaby chętna na wypad do kina. Dosyć dużo pracuje i nie mam za bardzo czasu żeby poznawać nowe osoby więc tak będzie najłatwiej..;-) Czekam na propozycje, sugestie, pytania etc....