Lubię czasami bawić się w składaqnie filmów z kamery na komputerze, dodawanie muzyki, i.t.p. Czy ktoś nie ma podobnego
hobby i nie zna może jakiś stron dla filmowców-amatorów gdzie mógłbym wymieniać uwagi i porady lub ściągać przydatne do tego programy i technologie.
Witam! Szukam dobrych filmów, które cicho przeszły niemal niezauważone, a powinny być w pewnych względów obejrzane i docenione. Czekam na wasze propozycje.
Ok, lata całe temu widziałem w telewizji film. Wydaje mi się mgliście, że grała w nim Susan Sarandon, ale sprawdzając jej filmografię nie odnalazłem niczego podobnego.
Fabuła filmu przedstawiała się następująco:
Akcja toczyła się w dużym domu, prawdopodobnie na odludziu. Wyglądało to na jakiś wiejski dworek, dość...
czy może ktoś pamięta taki film: było to o dzieciaku, który był chory na cukrzyce i musiał brać co 4 godziny lek... jaki książę z innej planety lubił oglądac ziemskie TV i kiedyś jak uciekł z domu to uciekł właśnie na Ziemię i zpotkał tego chłopaka.... wiem, że na końcu tego chłopaka uzdrawia ojciec tego...
nie pamiętam już dokładnie, ale generalnie chodziło o to, że koleś porwał w sklepie bogatą dziewczynę, której przyłożył zamiast bronii... batonik:D większość filmu działo się w samochodzie, którym uciekał. na koncu sie polubili i dziewczyna stweirdzila, ze z nim ucieknie od bogatego tatusia... Troche bogmatwane, ale...
więcejJeśli jakiś film waszym zdaniem miał niezłą ścieżkę dzwiękową- piszcie, ja osobiście uwielbiam muzykę filmową, a jeśli film jest do tego dobry to już miodzio........
Kto pamieta tytul filmu, w ktorym kilku chlopakow przed laty zakopalo na plazy zwloki mlodej dziewczyny, po czym dowiedzielie sie, ze na bedzie tam budowana droga i zwloki zostana odnalezione... Dziewczyna miala w kieszeni kurtki legitymacje jednego z chlopakow... Na koncu filmu okazalo sie, ze to wcale nie byly...
Są takie osoby, które kojarzą stare losy "Bold and the Beautifull"? Jak tak to kto pamięta tę aktorkę - http://www.filmweb.pl/Person?id=505051&msg=your.previous.vote.was.changed [www.filmweb.pl/Person?i...] - która wcieliła się w Angelę Forrester. Wprawdzie ma kiepską filmografii na swoim koncie, ale naprawę nieźe...
Nie pamietam o czym był... wiem jedynie, że grał tam facet, co grał w tym filmie z zeszłego roku... pamiętam też, że na końcu była taka muzczka: pam pam pam, o brother.... i jeszcze na początku było takie coś: Directed by (nie pamietam nazwiska).
Błagam, potrzebuję tytułu tego filmu, jeżeli go nie zdobędę, przybysze z...