Witam, mam pytanie, czy wiecie jak się nazywa kontynuacja filmu "But Manitou"?Ponoć powstała kolejna część.. Ale tu właśnie tkwi szkopuł, jaki on nosi tytuł?! Jeśli wiecie, pomóżcie proszę.. To pilne:) Pozdrawiam i z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc :)
Poszukuje filmów o tematyce baletu, tzn. o jakis szkołach baletowych, o tańcu:) bede wdzieczna
pozdrawiam
Pewna dziewczyna urzadza wycieczke ale ja odwoluje bo miala wizje w ktorej wszyscy mieli straszny wypadek to chyba byl thriler.
zbliżają się wakacje i w ziązku z tym będę miała duuuużo czasu na filmy ;), i tu pojawia się moja prośba : rzućcie jakimiś tytułami fajnych filmów, waszych ulubionych, byle nie westernów ;P, na pewno część filmów widziałam, ale jest ogrom takich, które jeszcze na mnie czekają ;). a dodatkowo może wasze odpowiedzi...
http://kino-off.prv.pl/ [kino-off.prv.pl/]
Zachęcam do zarejestrowania się na nowopowstałym forum zrzeszającym filmowców niezależnych.
Na forum KINOff znajdziesz:
· Recenzje offowych produkcji oraz sylwetki twórców
· Porady oraz wskazówki dotyczące stworzenia pierwszego w życiu...
Jak się nazywa ta piosenka z "Opowieści z Narnii", która zaczyna się wtedy kiedy oni jadą pociągiem, na samym początku filmu???
Jakis czas temu dodalam opis pewnej gwiazdy. Potem zapomnialam o tym i po napisalam nastęony (inny ale tej samej osoby). Troche sie nad tym nameczylam bo przetlumaczalam to z angielksiej strony i teraz zal byloby wyrzucac. Czy istnieje szansa ze i drugi opis zopstanie zaakceptowany (jest napisany w inny sposob)?