Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, mam pytanie, czy wiecie jak się nazywa kontynuacja filmu "But Manitou"?Ponoć powstała kolejna część.. Ale tu właśnie tkwi szkopuł, jaki on nosi tytuł?! Jeśli wiecie, pomóżcie proszę.. To pilne:) Pozdrawiam i z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc :)

Poszukuje filmów o tematyce baletu, tzn. o jakis szkołach baletowych, o tańcu:) bede wdzieczna
pozdrawiam

Pewna dziewczyna urzadza wycieczke ale ja odwoluje bo miala wizje w ktorej wszyscy mieli straszny wypadek to chyba byl thriler.

zbliżają się wakacje i w ziązku z tym będę miała duuuużo czasu na filmy ;), i tu pojawia się moja prośba : rzućcie jakimiś tytułami fajnych filmów, waszych ulubionych, byle nie westernów ;P, na pewno część filmów widziałam, ale jest ogrom takich, które jeszcze na mnie czekają ;). a dodatkowo może wasze odpowiedzi...

Czy mam prawo o tym pisać? Nie cierpię Władcy pierścieni, Shrek mnie w ogóle nie bawił a Pulp fiction to według mnie tandetny amerykański chłam. Czy uważacie że ktokolwiek może przyczepić się do tych filmów, czy można je zjechać z góry na dół?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

http://kino-off.prv.pl/ [kino-off.prv.pl/]

Zachęcam do zarejestrowania się na nowopowstałym forum zrzeszającym filmowców niezależnych.

Na forum KINOff znajdziesz:

· Recenzje offowych produkcji oraz sylwetki twórców
· Porady oraz wskazówki dotyczące stworzenia pierwszego w życiu...

Jak się nazywa ta piosenka z "Opowieści z Narnii", która zaczyna się wtedy kiedy oni jadą pociągiem, na samym początku filmu???

Jakis czas temu dodalam opis pewnej gwiazdy. Potem zapomnialam o tym i po napisalam nastęony (inny ale tej samej osoby). Troche sie nad tym nameczylam bo przetlumaczalam to z angielksiej strony i teraz zal byloby wyrzucac. Czy istnieje szansa ze i drugi opis zopstanie zaakceptowany (jest napisany w inny sposob)?

Czy ten temat muzyczny to teaser jakiegoś filmu o piratach? Przypomnijecie sobie program dla młodzieży pt Morze (lata 80-te) w TVP. Tylko nie mówcie, że to z Karmazynowego pirata bo to nieprawda