pomóżcie proszę, był taki film o poczatkach microsoftu, młody bill gates. Jest tam historia ich zwiazku z xeroxem i applem itp. zapomnialem jaki to mialo tytuł, pomóżcie prosze
więc: jest sobie kobieta, jest ona corką bogatej kobiety:P ale ona ja porzuciła, jak byla mała. Ojcem tej kobiety[glownej bohaterki] jest ksiądz! a na koniec ta kobieta pracuje w domu mody, jako projektantka czy ktos:P tytułem filmu jest chyba imie, coś mi się kojarzy ze zaczyna się na C...
a drugi film to Paola.. o...
Widziałem tylko część filmu, nie znam tytułu.
Jest to film fantastyczny/fantasy. Akcja dzieje się w jakimś mrocznym, tajemniczym mieście. Miastem rządzą nadprzyrodzone istoty, żyjące gdzieś pod ziemią. Co 24 godziny czas w mieście się zatrzymuje, wszyscy usypiają. Wtedy te istoty "zmieniają" rzeczywistość: modyfikują...
podobno ma byc nowy film tima burtona z oczywiście johnym deppem :) ma być on o fryzjerze który zjada swoich klientow:/:)
będzie fajny a wy co o tym sadzicie??
Co myślicie?? cy według was był to dobry film(czy może być dobry).
ja na nim byłam i mi się bardzo podobał i nie czułam tego że trwał n 2 ipól godzuiny:)
bardzo ciekawy , nudzić raczej się nie można.
Oczywiście książka lepsza ale dużo filmów jest gorszych od książek to normalka, przykład snz(seria niefortunnych...