Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/Film?id=971 [www.filmweb.pl/Film?id=...]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam.Organizuje konkurs(jeśli można to tak nazwać).Głównie chodzi o o wyrażenie swojej opinii i dobrą zabawę.Otóż pierwsza część zabawy to wypisanie 10 najlepszych kompozytrów filmowych.Następnie wybieramy odpowiednio 10 najlepszych aktórów i 10 najlepszych aktorek.Potem 5 najlepszych reżyserów i na deser 20...

Poszukuje tytułu filmu, którego widziałem tylko urywek w TVP jakiś czas temu. Akcja dzieje się podczas II wojny światowej w Rzymie. Główny bohater jest księdzem, który poznał młodą dziewczynę - zakonnice.
Aktor ten był podobny do Richarda Chamberlaina lub Christophera Reeve - ale nie znalazłem w ich filmografii tego...

więcej

POMOCY!! Shizuje sie jedna piosenka ktorej tytulu nie znam, moze ktos wie jaki jest tytul piosenki ktora leci podczas napisow koncowych filmu 'Płytki Facet' ??

Cześć Ludzie, mam prośbę. Podajcie jakieś tytuly fajnych filmów o wampirach które polecacie;) licze na wasza pomoc. Z góry dzieki.
Pozdro.

"I Walk the line" z Gregorym Peckiem , albo wie jak go zdobyć , z góry dziękuje.

Pisze poniewaz prze chwila dodalam kilka stron internetowych pewenej osoby, jednak zastanawia mnie pewna rzecz. Bo po co do adresu stron internetowych dodawac jeszcze zrodlo? Przeciez one same w sobie sa chyba zrodlem. A po za tym, jesli wpisujesz np 6 adresow stron to wtedy do kazdej z nich zrodlo jest inne, a mozna...

więcej

rebound,american pie 4,starsza pani usi zniknąć,dziewczyny z drużyny 1 i 2

amatorski film o ćpunach z zielonej góry. W TVP go pewnie nie puszczą ale brawa dla panów bo film dobry i nie owijali w bawełne bo towar był prawdziwy no i zerowa cenzura.Jeżeli ktoś widział ten obraz proszę o wypowiedzi.