Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bardzo mi zależy na tym filmie i jeśli ktoś mógłby mi to wysłać na maila: losiek47@wp.pl!!!Z góry dzienx!!!

Akcja działa się w starych czasch i opowiadała o jakims młodzieńcze, który miał za zadanie złapanie jakiegoś ptaka (chyba był to złoty paw albo coś w tym rodzaju - ewentualnie żuraw (alę wątpię)).
Ptaszysko było bardzo cwane i dzieciak musiał użyć jakiegoś "specialnego prosa" na przynetę i podejść ptaka wieloma...

Cześć. Chciałbym się Was zapytać w jakim filmie dwoje ludzi toczyło walkę na przysłowia? Faktem podstawowym jest to, że nie były one w żaden sposób ze sobą powiązane, po prostu każdy mówił to, co akurat mu na myśl przyszło co dodawało komizmu całej scenie. Kojarzycie może co to za film?

Slyszalam (Wy zapewne tez) ze z poczatkiem 2007 roku maja wystapic z Tomem Cruis'em i kims tam jeszcze w filmie!!!! To absurd. ledwo co sie pokazali, swiat sie przez nich obrocil o 180stopni i jeszcze gwiazdy kina beda:/ Jestem ciekawa
...

czy ktos zna film o nastepujacej tresci: pies rasy rotweiler, zmutowany genetycznie zagryza wszystkich w okół...jedyną osoba ktorej nic nie robi jest pewna kobieta , ktora sie nim zajmuje.....

ostatnio oglądałam sporo dobrych filmów,"love and basketball"' "brown sugar"' "how high"' "barber shop" itp. Szukam filmów z mocną ścieżką dzwiękową hip hop, r&b, soul itp. jeśli ktoś z was zna takież filmy będzie mi miło jeśli się ze mną podzieli swoją wiedzą!

Wiecie może jaki tytuł nosił film z gatunku bodajże dramatu o rodzinie, w której matka (nie było ojca) z dziećmi przeprowadziła się do dużego domu (może nawet to był hotel - jak u Carrningtonów w "Dynastii"). Matka miała córkę i małego ok 5,6 może 7 letniego synka - blondyn z kręconymi włosami). Córka 20 do 30 lat. W...

więcej

Moja koleżanka zaaferowała mnie właśnie szukaniem tytułu filmu.
Oto opis sceny z tego filmu: "Siedza sobie chlopcy w samochodzie i sie onanizuja i do tego samochod sie buja i mrugaja swiatlami".
Dodatkowe informacje: podobno to raczej ambitniejszy film, który kiedyś polecał Andrzej Grabowski.
Podany problem nie...

Rubber Johnny ( http://www.filmweb.pl/Film?id=206969 [www.filmweb.pl/Film?id=...] ) jest najciekawszym filmem krótkometrażowym (dla niektórych teledyskiem) jaki ostatnio widziałem. Wyreżyserował go Chris Cunningham ( http://www.filmweb.pl/Person?id=316610 [www.filmweb.pl/Person?i...] ) a o oprawę muzycznom zadbał...

Najnowsza część spidemana ukaże się ponoć w USA w 2007 roku w maju