Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

żadna nowość .. film opowiada o chłopcu po którego śmierci przyszło mnóstwo ludzi pod jego dom każdy ze zniczem ... nie wiem o co tam chodziło bo go nie widziałem kiedyś koleżanka mi o nim mówiła ale nie pamieta tytułu podobno dobry jest odp.

witam wszystkich mam pytanie bo tutaj jestem pierwszy raz jak mam zdobywac te punkty i czy tutaj mozna pobrac jakies filmy jak tak to przez co prosze o odpowiedz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jak w tytule. Film oglądałem już jakiś czas temu. Chodzi mi prawdopodobnie o dramat (może obyczajowy). Opowiada historię metyskiej (chyba) rodziny, w której dochodzi do tragedii. Głowa rodziny (fajna gra aktorska) często popija z kumplami. Pewnego razu - po kolejnej imprezie - jeden z nich gwałci jego córkę. Nie...

Piszcie, która drużyna wygra MŚ u naszych sąsiadów
ale zeby było ciekawiej piszcie który kraj zajmie miejsce 3, 2 i kto wygra.

Witam.
Zna ktoś jakieś filmy młodzieżowo-romantyczne(wątek miłosny musi być :D) z dodatkiem humoru ? Chodzi mi o filmy typu np. Wieczny Student.
Pozdrawiam.

jak można dodawać nowe informacje na strone?

Mam wielka prosbe czy moglby ktos wytlumaczyc mi o co chodzi w "łeb w łeb"?? sasha

Szukam tytulu piosenki z filmu deuce bigalowa european gigolo jak deuce jedzie na lsaki za granice a pozniej ta muza jest na podsumowaniu filmu. ratujcie