Skierujmy też uwage na wschód i to daleki. Czekam na wasze opinie na temat kina azjatyckiego, choć też jest tego warte, czasami nawet bardziej niż ....kasowe produkcje.
polska stara komedia - chemik wchodzi pijany do baru i wyciąga alkotest i wkłada do wódki... szef knajpy widząc to daje mu łapówkę... co to za tytuł bo męczę się już kilka dni i mam pustkę w głowie.... Pozdrawiam i dzięki za pomoc...
Cześć:) Szukam tytułu starego, czarnobiałego filmu, który przedstawia kilka dni z pracy ławy przysięgłych. Początkowo tylko jeden ławnik wierzy w niewinność podejrzanego ale z czasem udaje mu się przekonać resztę członków ławy przysięgłych. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Oglądałam kiedyś świetny film o dwóch siostrach. Jedna była dobą uczennicą, a druga świetną laską. Pewnej nocy, obie zobaczyły spadającą gwiazde i w tym samym momencie wypowiedziały życzenie, że chcą być ta drugą. W nocy się zamieniły, a po przebudzeniu przezyły wielki szok. Film kończy się tak że w końcu się spowrotem...
więcejOglądaliscie ten film ?? .. fajny jest wogule?? aa i jeszcze jedno mam ten film bez napisów niestety ;/ czy wiecie gdzie mógłbym je znalesc ?? Dziex
Bo o wiele bardzie "Pacyfikator". Można się nieźle uśmiać i poprawić sobie humor. A "Agent XXL 2" jak dla mnie jest przereklamowany....
Pozdrawiam
Witam!
jest sprawa ;) zawracam sie z pytaniem czy tez prosba do znawcow tematu... nabralam ochoty na kino gore, dotychczas bylam raczej milosniczka stylowych horrorow wlaciwie bez elemantow przemocy [typu "shining", "ringu"] ale nabralam ostatnio ochoty na cos mocniejszego