Dziwne rzeczy! Ostatnio poczułem się na forach filmweb-u jak w biurze rzeczy znalezionych! No a raczej nieznalezionych, bo każdy tylko czegoś szuka:) a film taki, a siaki... Więc mały apel, wiem, że to jest najprostszy sposób na zdobycie informacji i często skuteczny, ale ludzie zacznijcie używać chociaż trochę...
siemka ;) ostatnio kolezance nagralem pare filmow i crash jej sie najbardziej spodobal, mi kiedy go ogladalem tez zreszta i nawet niespodziewalem sie ze film ktory tak mi sie podobal dostal ale oscara ;) chyba 1 raz :P ale nie o tym, chodzi mi o to czy jest jakis film w podobnym stylu, widzialem wiele ale moze akurat...
więcejWitam wszystkich poszykuję filmu ktory jest dość nowym filmem ale problem polega na tym ze nie pamiętam tytułu. Akcja polegała na rywalizacji żeglarskiej USA i Australi, Amerykanie przegrywając zawody zaczeli projektowac łódz na starym lotnisku na pustyni, następnie wystartowali z regatach pod nazwa zwiazana z...
hej
mam duzy problem szukam piosenki jak napisy wchodza i tripp idzie do łazienkji i myje sie .. chodzi ta piosenka mi i nie wiem co to jest a leci ona tak :
"How does it feel when things are going your way,
you pick the lucky number everyday,
how does it feel when things [..] like it should,
how does it...
Koniecznie potrzebuję tytuły westernów, w których nie wygrywali dobrzy ludzi tylko źli (i nie prawcie mi tu, ze dobro i zło to pojęcia względne - wiadomo, o co mi chodzi:D). Westerny, w których czerń pokonuje biel (nie brać dosłownie). Z góry dzięki!
Hej od dawna mnie nurtuje jakie budżety maja różniste produkcje niezależne, np w Ameryce. Slyszalem, ze Hustle & Flow kosztowal 2,8 mln $, taki Napoleon Wybuchowiec 400 tys $. Niby uznaje sie, ze granica produkcji niezaleznej to ok 20 mln $. Zastanawia mnie ile kosztuja produkcje Jarmuscha, czy tak znane ostatnio filmy...
więcej
Prosze o przesłanie mi namiarów do filmów:
The Phone
R-Point
Bunshinsaba
Na adres legia_heskey@o2.pl
Szukałem wszędzie na necie ale niestety nie moge nic znaleźć :(
Za pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam fanów kina azjatyckiego.
Watro obejrzeć film "szkoła uczuć" szczególnie polecam dziewczynom. Jest to film młodzieżowy, dramat. Fabuła ciekawa i wiele wzruszający momentów i aktorzy swietni !!!!!!
W filmie chodzi o to że kobieta ma urojenia że miałą kiedyś dziecko/dzieci, wszyscy wmawiali jej że nie miała i że nie ma żadnego dziecka. I gdzieś filmie była scena że ona zrywała tapetę w domu z facetem który też przypomniał sobie że kiedyś miał dziecko (?) i patrzy a tutaj jakies rysunki dzieci czy coś takiego i...