Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

grupka młodych dzieciaków kiedy tata naukowiec wyjeżdża w delegację idzie do garażu ogłądać film chyba o dinozaurach kiedy ogladają coś się wydarza że przenoszą się do świata filmu. Jak sie później okazuje mogą sterować tym światem za pomocą pilota wideo...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

użytkownik usunięty

Hej, poszukuję filmów, które mówią coś o historii U.S.A., ale w sposób prawdziwy - ze jest w nich pokazana prawda historyczna. I najlepiej jakby to były filmy, które opisują okresy od czasu kolonizacji aż do dnia dzisiejszego......

Oczywiście chodzi mi o tytuły tych filmów ;)

Pomimo, ze w moim temacie pt. 'Filmy:" jest komentarzy nie zostały wszystkie odkryte wiec prosze wchodzić i jak ktos wie o tytulach filmów które tam napisałam proszę o pomoc.

Nie lubię kiedy nie mogę sobie przypomnieć pewnych tytułów filmów mam takie 6 jeśli ktoś zna tytuły tych filmów proszę o pomoc

1. Było to w odcinkach i prowadził ten serial kościotrup taki miły. To był horror. komedia

2. Pewna dziewczyna miała takiego misia-psa i ona z nim rozmawiała. Ten pies chyba tańczył w...

Witam.
Mam pytanie odnośnie filmu opowiadającego o dziewczynie wdanej w romans ze swoim szefem, który oświadcza jej, że nie rozstanie się ze swoją żoną. Dodatkowo dziewczynie zdycha złota rybka, a jak by tego było mało ma problemy w pracy, w banku, gdzie przyznaje kredyty bankowe. Przychodzą do niej ludzie i chcą...

Oglądałęm raz zajefajny film o kolesiu który pracował w pralni, a następnie został poterznym gangsterem robiący wielki interes na dragach. Film USA dobra akcja i szczery do bólu. Jeśli ktoś wie o co mi chodzi to niech poda jego tytuł. Z góry dziękówa :)
P.S
Prosze pomóżcie ...