Ostatnio między mną a moja kumpelą wybychła byskusja o to kto jest najlepszym reżyserem. Według mnie Tim Burton a według niej Hideo Nakata. A wy co o tym myślicie??
Jakie niemiecki filmy zrobiły na was pozytywne wrażenie?
Ja dobrze wspominam pukajac do nieba barm, głową w mur i może jeszcze upadek. Mało? Fakt, dajcie więcej ;)
Akcja filmu dzieje się w Irlandii Północnej do USA wyjednają grupy dzieci katolickie i protestanckie. Grupy są mieszane i tak są dwie dziewczynki jedna jest protestantką a druga katoliczką, drugą parę których losy śledzimy to chłopcy jeden jest katolikiem a drugi jest protestantem. Pobyt w USA sprawia że sami oraz z...
więcej
Sobota , 1 TVP , 3 lub 4 czerwca
Ok. 19 leciał FILM o Holy Lovell , dziewczynie, która dostała stypendium na studia w szkole muzycznej.
Pamiętacie tytuł? :(
mam do was pytanie znacie moze tytul piosenki ktora leci na samym poczatku napisow?? dzieki z gory :*:*:**:
Chcialabym sie dowiedziec ktore filmy bardziej do was przemawiaja :te konczace sie "zyli dlugo i szczesliwie..." czy te o zlych/smutnych zakonczeniach. Dzisiaj stwierdzilam ze do mnie bardziej przemawiaja jednak te smutne i mysle ze to dlatego ze sa bardziej zyciowe bo w 'realu' nie zawsze wszystko super sie...
06.06.2006 to premiera nowego "Omenu". Swoją drogą data jest wymowna co??
Pomijając zera i dwójkę dostaniemy 666 cóż... czyż nie o ludzi w tym filmie chodzi?
Dobra przejdźmy do meritum:
Chciałbym wiedzieć co sądzicie o nowym "Omenie" bo w końcu to remake klasycznej trylogii. Ja na premierę niestety nie zdąrzyłem...
Mam wielki problem. Poszukuję filmu! Małżeństwo wyjeżdża i trafia do jakiegoś hotelu, pensjonatu czy czegoś w podobie. Jest tam grupa innych ludzi. Nagle zaczynają się dziac dziwne wypadki-jedna kobieta umiera w basenie bo pojawia się na nim tafla i nie może wypłynąć, kto inny udławia się kostką podczas kolacji,...