6 we wtorek zaczyna sie Tydzien Kultury Chinskiej w Krakowie - projekcje zawsze wieczorem o 18.00 calkowicie darmowe!!!!!!!! na kampusie Wyzszej Szkoly Handlowej im. Frycza Modrzewskiego, ul. G. Herlinga-Grudzinskiego 1, budynek A, sala 026.
Zaczyna się od Promise Chena Kaige, sroda - Nowa policyjna opowiesc, Mit,...
Jeszcze nie odgadnięte osoby są na zdjęciu - http://www.filmweb.pl/blog/entry/430760/KTO+TO+.html [www.filmweb.pl/blog/ent...] - jeśli kogoś jeszcze poznajecie zapraszam odgadnąć!
mamy nocowanie w szkole na koniec gimnazjum i tu nasówa się moje pytanie- Jakie filmy
wiem na pewno że cube zero ale nic pozatym
potrzebyje jeszcze przynajmniej dwóch
chodzi mi o pewien film a nie pamietam tytulu!w tym filmie bylo cos o psie ktory ludzi zabijal!!taki duzy piesek to byl!!nie pamietam tytulu ba jak go ogladalam to bylam jescze dzieciakiem :)
lizce na wasza pomoc :)
rozwalilo mnie bezsens i beznamietnosc zabijania ukazany w tym filmie, macie jeszcze jakies podobne filmy???
Muzeum Powstania Warszawskiego, DKF UW oraz Polski Instytut Sztuki Filmowej zapraszają na dyskusję panelową p.t. SUPERPRODUKCJA, MORALITET, PARADOKUMENT - Jaki powinien być współczesny film o Powstaniu Warszawskim?
Dyskusja odbędzie się 6 czerwca o godz. 18:00 w Audytorium Maximum Uniwersytetu Warszawskiego. Wezmą...
Czytalem ze powstal film na podstawie tej ksiązki, ktora polecam wszystkim zadnym przygod. Pytanie - czy ktos kiedykolwiek go ujrzal, lub chociaz widzial zrodlo. Nakrecic go mieli Wlosi w latach '60. Zadanie trudne dla prawdziwych znawcow/konenserow kina....
No więc dzisiaj robiłam sobie listę filmów, które musze obejrzeć. O niektórych słyszałam pierwszy raz, ale trzbea to sprawdzić..
1. Wredne dziewczyny
2. Spoko
3. Pozdro
4. Kadet Kelly
5. Stowarzyszenie wędrujących dżinsów
6. Cała ona
7. Zakręcony piątek
8. W rytmie hip-hopu
9. Wakacyjna przygoda
10. Pogoda...