Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy podoba wam sie Norman Reedus? Bo mi bardzo :*!

szukam tytulow niekonwencjonalnych filmow typu: Las Vegas Parano, Miasto zaginionych dzieci, Baron Munchausen, Delicatessen, filmy Monthy Pythona, Bandyci czasu itp. Prosze wpisujcie tytuly ku chwale ojczyzny.........

ten film może okazac się totalną porażką ale może również być kolejną zajebistą kontynuacją. ale co to za film bez Briana Roma i reszty stukniętych gości. To już nie to samo chociaż Diesel powinien grać główną role w tym filmie. A akcja powinna się toczyć w Miami a nie w Tokio !!!!!!!!!!!!!

Najlepsza ekranizacja gry i jednocześnie mocny, klimatyczny i inteligentny horror! Film posiada świetną fabułę, jest efektowny i mroczny; dzięki 50-milionowemu budżetowi i pasji reżysera w sposób perfekcyjny dopieszczono stronę wizualną (zarówno to zamglone jak i to pokryte krwawą rdzą Silent Hill to prawdziwa uczta...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

kiedys oglądąłem w tv film o radzieckiej załodze czołgu terroryzującej ludnosć afganistanu. działo sie to w czasie wojny. Wydawało mi sie ze tytuł tego obrazu brzmiał "BESTIA" ale nie moge nic znaleźć... czy ktoś kojazy ten film? poprosze o jakieś namiary. Pamietna scena.. zołnierze łapią partyzanta.. kaza mu sie...

gdzies tak w polowie przysypiałem i nie wiem co, jak i dlaczego?

prosze o propozycje śmiesznych komedi najlepiej młodzieżowych!!!
Dzięki za wpisy....

Ciężko mi go opisac ale wiem ze bylo cos o człowieku inwalidzie, ktory pod koniec filmu zaczal chodzic, w tym filmie byl tez wątek drzewa ktore pewien czlowiek z nocy na noc wsadzal coraz wieksze..... ludzie uwazali to za cud i placili pieniadze... az pewnego dnia chlopak przestal to robic...a drzewo roslo tak samo...