Mam dziwne wrażenie,że kiedyś widziałem migawki z filmu gdzie razem agralki Robin Williams i H.Osment Jr ? Wydawało mi się czy to prawda?!
Ej ludzie, wiecie co, ten film był niczego sobie !!!!
Rola depp'a jak zwykle dziwaczna (hehe = ). Hmmm, strasznie podobały mi sie te zgadki totyczace ksiegi(Depp swietnie to zagrał)chociaz ostatnie 15 min.filmu nie przypadło mi do gustu = (
Wytłumaczcie mi dlaczego główny bohater musiał wejsc w te 9 wrota?? Ta...
mam pytanie....słyszeliscie moze cos o filmie opowiadajacym o zyciu Kurta Cobaina, ktory ma powstac/powstaje...?
z gory dzieki,
--
NYCgal
Co do komedii to polecam wszysktie czesci przezabawnego "American Pie" oraz film z udzialem Reese Witherspoon "Legalna blondynka. Zapraszam takze do obejrzenia "South Park". Ale oczywiscie zawsze na pierwszym miejscu u mnie thillery i filmy sensacyjne
Zawsze Chciałem nakręcić film Ala'Zabili go i Uciekł: Parodie amerykańskich kiczów ... Zwało by się to pewnie: "Rambo Szambo 38 PrzedOstatnie starcie" - Wątek główny? Wyśmiać, Wyszydzić tę papkę Holiwoodzką, którą jesteśmy bombardowani przez ostatnie lata!
Już mam nawet wizję ostatniej akcji.... zamknęty Rambo - czy...
Ostatnio spotkałam się z masem kiczowatego humoru w pseudokomediach. To już się robi wkurzające...Straszny film 4, Hi way itp! To mają być komdie?! Nie, no sorry. Może to śmieszy, ale raczej mniejszą część kinomaniaków. Proszę, podajcie mi tytuły(niekoniecznie najnowsze), które dysponują naprawdę dobrym humorem i śmiać...
więcejJestem nowa wspoltworzynia tej strony... Pragne pokazac wszystkie swoje mozliwosci... Trzymajcie kciuki! Wlasnie napisalam krotki blog na temat ADAM RODRIGUEZA! Zagladnijcie... Pozdrawiam wszystkich :-*
BŁAGAM O NAGRANIE NA PŁYTĘ JUTRO FILMU Z TV. STRASZNIE MI NA TYM ZALEŻY. NIE BEDĘ GO MOGŁA JUTRO ZOBACZYĆ - A BARDZO CHCĘ!! TO MÓJ UKOCHANY FILM I MARZE ŻEBY GO MIEC NA PŁYCIE.
HEAVENLY CREATURES PETER JACKSON jutro 3.06 - TV 4 godz.23.00
ZAPŁACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZĘ NIECH KTOŚ SIĘ...