Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam
poszukuje tytulu komedii...
rzecz sie dzieje w teatrze, przedstawienie pokazane jest z trzech roznych perspektyw (widza, kulisy itd)
jesli ktos zna ten film, to bardzo prosze o pomoc
z gory dziekuje

'Dziewiate wrota'Romana Polanskiego na Polsacie o godzi.22:40-hmmm jeszce nie widziałam tego filmu ale napewno go zobacze =)!!!!

FANI DEPP'A-ŁĄCZCIE SIĘ JUTRO !!!!! = )

Koszmar z ulicy Wiązów -A Nightmare on Elm Street dziś piątek 02.06.2006 TVP 1 23:50
))----)

06.06 zaczyna sie Tydzien Kultury Chinskiej w Krakowie. W ramach tygodnia, codziennie beda wyswietlane chinskie filmy. wstep na nie jak najbardziej wolny. oto program:
06.06 - godz. 18.00 - "Obietnica" rez. Chen Kaige, 2006
07.06 - godz. 18.00 - "Nowa policyjna opowiesc", z Jackie Chanem, 2004
08.06 - godz. 18.00 -...

więcej

Film, w którym ojciec, policjant rozpaczliwie poszukuje dawcy szpiku dla swojego syna, posiadającego bardzo rzadką grupę krwi. Udaje mu się go znaleźć w stanowym więzieniu - jest nim nieprzeciętnie inteligenty gość, który za wszelką cenę będzie chciał - korzystając z okzazji, uciec z więzienia... udaje mu sie to...

wlasnie ktos mi podsunal pewnien problem do glowy:
jak isc przez zycie??? czy sie porownywac z innymi, czy
sie raczej nie ogladac na innych i brnac samemu, jak
sadzicie???
ja glupi jestem, czuje ze sa sprawy ze nic nikomu do
nich, a sa takie ze chetnie sie dowiem, jak to sie
robi...... jak to sie robi to...

więcej

Szczerze po obejrzeniu pierwszej części filmu pomiekąd wszystko się zgadzało i moim zdaniem jest to najlepsza części, jadnak że w x3 dostrzegamy dużo nieścisłości fabularnych z animowanych seriali x i przez to film dla osób znających historie bohaterów wyda się niedopracowany fabularnie i jednym słowem...

.....tytuł filmu w którym starszy koleś dowiaduje sie że za jakiś czas stanie sie antychrystem i że przez całe życie miał kontakt z wyznawcami szatana. Bodajże jego wujek pastor okazał sie przywódcą sekty a końcowa scena to on z jakąś panienką w samochodzie tuż przed tą decydującą godziną.
Ufff z góry thx

Na pewno takie znacie więc czas je podać: moim zdaniem-
"Walentynki"
"Tamara"
"Ojciec chrzestny"

Zapraszam do wypowiadania się na ten temat na moim blogu