Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie, zarówno przyjaciół jak i wrogó an mojego bloga,Komentujcie też nową zabawę - ankiete w skojarzenia:):):):)

lub "Miasto gniewu"jeśli jest ktoś skory do pomocy to będę wdzięczna i z góry dziękuje.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Cze. Chcialbym zdobyc tytul pewnej laitowej muzy bodajze z reklamy piwa. Leci mniejwiecej tak... -"It wasn't easy....Uuuuuuuuuuuu Huuuuuuuuuu....param pam" . Wystepuje rowniez w grach- FIFA 98' i FIFA 04'. bardzo prosze o tytul.... plz. POZDRO

Jesli macie jakieś namiary na teksty poświęcone w/w tytułom to gorąco proszę o kontakt na moim blogu. Sczególnie wdzieczna będę za adresy bibliograficzne etc.

Pozdrawiam

UWIELBIAM FILMY TYPU KOD DA VINCI, STYGMATY, EGZORCYSTA, DZIEWIĄTE WROTA ITP. MOŻE KTOŚ COŚ POLECI Z TEJ BECZKI, COŚ NAPRAWDE MOCNEGO?

Ja czekam na The Prestige, Zodiac, The Fountain, Lady in the Water, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Pozostałe znajdziecie na moim blogu (nie tylko tego roku)

Wolicie się bać oglądając horrory, czy śmiać się przy komediach??
PiSzCiE!!!

Witam, wpisujcie tytuły filmów, które Waszym zdaniem trzeba zobaczyć, są kultowe i może je okrzyknąć mienem filmy stulecia. Chodzi mi o różne gatunki, ale mniej interesują mnie horrory i sensacja. Uwielbiam dramaty i obyczajowe. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.