Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mysle ze znajdzie sie ktos kto go lubi i podziwia za to co robi jako Aktor i Najlepszy Kaskader. Czekam!!??

prosza was o wyśylenie swoich szarych komórek i podanie tytułów filmów albo postaci w których Chack by sie odnalazł w kinie.

Ja bym chciał zobaczyc go jako Bonda :))) ciekawe jak by sobie poradził :) pozdrawiam i dzex za wpisy :)

poszukuje filmu. dwie kobiety wypijaja eliksiry zycia chcac byc pieknymi dla jednego mezczyzny. po wypiciu tego nie moga zginac. jedna spada ze schodow, druga laduje w fontannie z dziura w brzuchu, lecz dalej "zyja". z rywalek staja sie przyjaciolkami i reszte wiecznosci spedzaja razem nakladajac na swoje ciala coraz...

więcej

to wiadomość dla tych którzy napisali do mnie majle mam nadzije ze SIE NIE OBRAZILI bo te problemy wynikały z tego iż mi sie necik popsiuł ale od pon. znów zacznie działać więc do usłyszenia

UWAGA!!! Ci, co jeszcze nie oglądali i nie chcą sobie popsuć przyjemności oglądania, niech nie czytają dalej.
A teraz do rzeczy. Czy ktoś byłby mi w stanie wyjaśnić, dlaczego Jean załatwili w tak brutalny sposób? Przecież mogli do niej podporwadzić to niwelujące mutacje dziecko, a potem dziabnąć ją zastrzykiem. To by...

więcej

Co sądzicie o filmie Kod da Vinci?? Ja obejrzałam go z ciekawością i muszę przyznać że pod względem akcji, jak na ponad dwugodzinny film jest bardzo dobry! Są niespodziewane zwroty akcji, ale są także śmiechu warte koncepcje na temat Opus Dei i Syjonu, ale ogółem bardzo fajny filmik moim skromnym zdaniem... Kto się...

Miałam okazję ostatnio uczestniczyć w pogadance poświęconej okultyzmowi, neopogaństwu i zagrożeniom jakie niesie ze sobą kultura. W rzeczywistości wykład całkowicie poświęcony był "Harry'emu Potterowi" i "Kodowi da Vinci". Nasłuchałam się różnych rzeczy: a to, że te książki i ich ekranizacje ogłupiają, a to, że Rowling...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Prosiłbym o podpowiedzi w temacie horror-komedie. Ostatnio to coraz popularniejszy "gatunek", ale wciąż niejako awangardowy i nie uznawany za "normalny". Mam słabość do tego typu filmów, a nie jest ich zbyt wiele więc proszę o jakieś dobre podpowiedzi. Tylko bez parodii w stylu Scary Movie czy Dracula - wampiry bez...

Czesc!

Widzialem ten film jakis czas temu w telewizji, i jakos nie moge sobie przypomniec tytulu, a o ile pamietam byl calkiem fajny.

Film opowiada o dziewczynie (prawniczce), ktora zyje wedlug tego co napisala jej mama (przed smiercia) w dziecinstwie. Zapisala tam ze pozana w zyciu paru facetow, ale wyjdzie...