Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Nie pamiętam tytułu filum- był to horror o potworach które żyją w cieniu tylko. Na początku przyszedł chłopak do baru spotkać się ze swoimi znajomymi i zaczął im opowiadać że jak te potwory się zbliżają to swiatło zaczyna mrugać i że małe dzieci zaczynają płakać, Nagle zaczał noworodek jakiś płakać on się...

Poszukuje tytułu filmu .... był to napewno niemiecki thriller psychologiczny .... pamiętam ze miał jeszcze coś z "Gluck" w tytule ...
Rodzina ( rodzice + synek) wraca samochodem do domu, sąsiad przychodzi do nich pozyczyć jajka z 2 młodymi kolesiemi ubranymi na biało (których z tego co pamiętam przedstawia jako...

Wiecie, ja juz zyje wakacjami i w zwiazku z tym robie sobie pomalu liste filmow ktore koniecznie musze obejrzec. Mam juz 26 pkt ale to stanowczo za mało wiec licze na wasza pomoc...

poszukuje kryminałów w stylu "8 kobiet" ale nie chodzi mi tu o polaczenie musical i kryminalu tylko o sama fabule,

Film opowiada o życiu pustelnika która zbiera i chowa zwierzęta przejechane przez samochody, w przeszłości zabił swoją żonę. Następnie dołącza do niego chłopak który uciekł z bogatej rodziny, i oboje zbierają martwe zwierzęta z dróg. Pustelnika gra znany aktor około 50-60 lat, biały, wysoki. Tyle wiem. Bo koleżanka...

pisze prace magisterska o busterze keatonie, ale nie moge nigdzie znaleźć jego filmó. obejrzałem tyllko jeden pt"the navigator". powiem jedno: buster był mistrzem i nikt mu nie dorównuje. nawet chaplin.
pozdrawiam i proszę o pomoc

kSIEŻNICZK MONOKO HEH NIE PAMIETAM TEGO JAKIS DOBTY Musi byc heheh Alchemist teraz niedługo az downloada dociagne bede mialk pełen metraż :D

Interesuje mnie zdanie wypowiedziane przez Sheldona w języku hiszpańskim w momencie, gdy kubański oficer podczas kontroli rozbija busolę na pokładzie Albatrosa. Po polsku brzmi ono prawdopodobnie: "Prawdziwy żeglarz do nawigacji potrzebuje tylko gwiazd" ale moge się mylić. Jezeli ktoś ma taką możliwośc to prosiłbym o...

więcej

Szukałem na forum ale nie znalazłem żadnej zmianki na temat tego jak mam dodać tapety do danego filmu, domyślam sie ze zapewne musze je wysłac do redakcji ale nie jestem pewien .
Prosze o odpowiedz jak to zrobić.

To jest komedia o psie-robocie, ale nie mam pojęcia z którego roku. Pamiętam tylko tyle, że w ramach eksperymentu naukowego przez pomyłkę dostał się on pod opiekę (chyba) policjanta, któremu wszczepiono do mózgu urządzenie umożliwiające komunikację z psem. W tym filmie była też taka scena, w której bohater rzucił psu...

więcej