kSIEŻNICZK MONOKO HEH NIE PAMIETAM TEGO JAKIS DOBTY Musi byc heheh Alchemist teraz niedługo az downloada dociagne bede mialk pełen metraż :D
Interesuje mnie zdanie wypowiedziane przez Sheldona w języku hiszpańskim w momencie, gdy kubański oficer podczas kontroli rozbija busolę na pokładzie Albatrosa. Po polsku brzmi ono prawdopodobnie: "Prawdziwy żeglarz do nawigacji potrzebuje tylko gwiazd" ale moge się mylić. Jezeli ktoś ma taką możliwośc to prosiłbym o...
więcej
Szukałem na forum ale nie znalazłem żadnej zmianki na temat tego jak mam dodać tapety do danego filmu, domyślam sie ze zapewne musze je wysłac do redakcji ale nie jestem pewien .
Prosze o odpowiedz jak to zrobić.
To jest komedia o psie-robocie, ale nie mam pojęcia z którego roku. Pamiętam tylko tyle, że w ramach eksperymentu naukowego przez pomyłkę dostał się on pod opiekę (chyba) policjanta, któremu wszczepiono do mózgu urządzenie umożliwiające komunikację z psem. W tym filmie była też taka scena, w której bohater rzucił psu...
więcejWitam. Od paru dni mam na końcu języka tytuł pewnego filmu z dzieciństwa, ale za cholere nie mogę sobie go przypomnieć. Jest to kino familijne, o ile pamiętam z wytwórni Disney'a, ale nietypowe bo jest to coś w rodzaju horroru. Do małego miasteczka przyjeżdża cyrk a razem z nim tajemniczy ludzie od tego momentu...
tos zna tytul filmu z lat 80-90??pamietam jakies szczatki z dziecinstwa!kierowca ginie chyba w wypadku i powraca z kas w czarnym szybkim aucie i zabija kierowcow stajac w poprzek drogi wczesniej ich wyprzedza jets jakios motyw z gwiazdami.nic wiecej nie pamietam!!!film jest chyba dosc kiczowaty ale ma...
Oglądałem niedawno Final Fantasy VII...skośnoocy to potrafią zrobić dobre kino, bez obrazy dla rodaka Bagińskiego (Katedra i Sztuka spadania to jak dla mnie dwie najlepsze polskie produkcje [zaraz po "Komorniku"] ale Bagiński może sie jedynie tłumaczyć słabym sprzętem bo po obejrzeniu FF stwierdzam że ludzki umysł...
Horror: akcja gdzies na ranczo w texasie. Łepek jest przeświadczony, że w jego oczku wodnym żyje COS. Okazuje się, że to stare indianskie monstrum. Te oczko polaczone jest z tunelem w piwnicy domu.
i jeszcze jeden...
Horror: Inwazja jakiejś obcej formy życia. Infekuje rodzine mieszkającą w domu. Pamietam wiele...
Oglądałem bardzo dawno w tv taki film...
...szło to mniej więcej tak...
Banda kolesi (chyba czarnoskórych) żądziła budynkiem mieszkalnym (mówili coś w stylu że są panami nocy a to ich zamczysko czy jakoś tak).No i do tego budyku przyszedł jakiś facecik i obraził jednego z tych kolesi,i cała banda zaczęła się mścić.W...