Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam dosc oglądania kilka razy w roku tych samych filmów i do tego beznadziejnych!!!! na TVP 1, TVP 2, Polsacie nic ciekawego,same powtorki.
Mam cyfrowy polsat - najgorsze badziewie jakie moze byc, praktycznie najlepsze programy są kodowane, a i tak mam kilkanascie programow za ponad 4 dychy. jak nie ma nic ciekawego...

więcej

czy mógłby mi ktoś podać jakiś dobry a nawet bym powiedzial bartdzo dobry horrorek bo ostatnuio żadnego dobrego nieoglądałem

Zna ktoś może tytuł, albo mógłby mi przesłać muzykę z trailerka Superman Raturns? Słyszałam ją 2 tygodnie temu, od tamtej pory próbuje ją ściągnąć jakoś, ale bez skutku. Pomocy?!

Napiszcie w jakich filmie, kogo i jakągwdiazdą zagralibyście w ulubiuonym filmie????

Czy waszym zdaniem są takie filmy, których krytykować się nie powinno nawet wtedy gdy nam się ewidentnie nie podobają? Czy krytyka może dotknąć dzieł tzw wybitnych, które stały się legendą kina?

Drodzy kinomaniacy. Zgłaszam się z uprzejmą prośbą o wyrażenie swoich opini na temat kina niezależnego na forum, jako że potrzebuje materiału na pracę socjologiczną. W dyskusji proszę odpowiedzieć na pytania: Czy kino może w ogóle być niezależne i nie komercyjne? Czy festiwale filmów niezależnych pokazują filmy...

Chodzi mi o tytuł piosenki z filmu "Pan życia i śmierci". A dokładnie o piosenkę, która leci w pokoju Yuriego Orlowa w hotelu (chyba w Sierra Leone). W pokoju są dwie piękne murzynki, które "sprezentował" Yuriemu Andre Babtiste. Mimo tego, że pięknie się przed nim wyginają, Yuri wyprasza je z pokoju... ;) Czy ktoś może...

więcej

siemkas mam do ciebie prośbę jesli masz wieczorem zbędny czas oglondaj na polsacie o 20 50(dzis) film z Owenem Wilsonem "Za linią Wroga"

http://www.filmweb.pl/blogEntry.fhtml?i=126418&user=Albertino&entry=426384 [www.filmweb.pl/blogEntr ...]
Na moim blogu zamieściłem najnowszy quiz filmowy wykorzystujący nowe możliwoście filmwebu :)
Mam nadzieję, że się wam sposoba.
Życzę powodzenia.

Witam, podajcie mi proszę tytuły tak jak w temacie filmów o mafii i gangsterach itp. zarówno polskie jak i amerykańskie dla przykładu podam te które między innymi widziałem i o jaki klimat mi chodzi:
praktycznie wszystkie z Linda
Mlode wilki 1; 1/2
Psy 1; 2
Dług
Romeo must die
Gangi nowego...