Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jakie dobre filmy waszym zdaniem ostatnio weszły do kin??? mi osobiście bardzo podoba się "Firewall" :)

Siema mam tutaj pewną aukcje http://www.allegro.pl/item99942236_5_naprawde_bardzo_dobrych_filmow_polecam_.htm l [www.allegro.pl/item9994...] Doradzcie mi czy warto kupic te filmy.Sadząc po recenzjach tych filmów, to raczej warto ale jakie jest wasze zdanie, aha koleś dorzuca też 6 film gartis

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ogładałem wczoraj Rockiego 4 i jest tam taka piosenka w scenie kiedy Rocky jedzie swoim sportowym wozem i wspomina jak walczył z Creedem i wogole cała przeszłosc az do smierci Creeda. Moze ktos wie jaka to piosenka i kto ja wykonuje???

Z wielką nadzieją rzuciłem sie do sklepu zeby kupic DVD z najnowsza czescia Harrego Pottera. Bylem naprawde pozytywnie nastawiony zwłaszcza ze recenzje tego filmu były bardzo optymistyczne. I co się okazało? Ze mam do czynienia z najbardziej nijakim filmem wszechczasów. Nudny, prostacki i przede wszystkim w istocie dla...

więcej

Prosze o dosc dobre tytuly filmow psychologicznych, lecz mile beda widziane rowniez horrory z lat 70 i 80. Prosze tylko naprawde porzadne pozycje, bo jak slysze dzisiejsze tytuly to same Remaky i bezsensowne produkcje USA(kicz).

Witam chcialem sie dowiedziec czy moze ktos ma jakies informacje na temat tego czy bede robic film na podstawie tetralogi Tada Wiliamsa - "Inny swiat" ksiazka jest naprawde fantastyczne w kazdym calu, czyta sie ja jednym tchem, na jej podstawie powstalby wspanialy film 4 czesciowy napewno hit na wiele lat, jesli ktos...

więcej

W trakcie realizacji filmu Beck i zespół produkcyjny starali się stworzyć duchy, które będą stanowiły nową jakość w tego rodzaju filmach, takie, jakich nie widzieli ani fani Williama Castle'a, ani współcześni, przyzwyczajeni do wymyślnych sztuczek widzowie. - Nasze dzieła to prawdziwe rekiny ludojady wśród duchów -...

Kiedy Marcks napisał scenariusz i rozesłał go do producentów filmowych, wiedział, że ma niewielkie szanse na zrealizowanie filmu w którymkolwiek z hollywoodzkich wielkich studiów filmowych. Marcks wiedział, ze będzie to tym bardziej trudne, że sam zamierzał stanąć za kamerą. Nielinearna fabuła, czarny humor i brak...