Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie są wasze ulubione cytaty i z jakich filmów pochodzą?

Bardzo chciałabym dodać kilka zdjęć lub tapet do filmów, szczególnie do tych które wogóle ich nie mają. Czy nie da sie czegoś z tym zrobić??? Plissss

Co sądzicie o marihuanie? jesteście za jej legalizacją? a może sami paliliście i macie jakieś ciekawe opowieści(temat ma mało wspólnego z filmem, pozory, otóż wiele scenariuszy powstawało pod wpływem pewnych używek w tym marihuany, motym zielska coraz częściej pojawia sie w filmach, wiele znanych aktorów jest znanych z...

więcej

Zdania na ten temat są bardzo podzielone. Niektórzy mówią że to kopletna klapa i z "jedynką" wogóle nie można tego porównać, innin mówią że takie sobie, a jeszcze inni że to najlepsza częś serii.

Moi drodzy filmowcy i fani gwiezdnych wojen (przede wszystkim:D) jakie sa wasze ulubione cytaty z gwiezdnej sagi? podzielcie sie nimi:D

Jakiś miesiąc temu zrobiłam topliste najładniejszych polskich aktorek, mogliście podawać swoje typy.Dzisiaj wkleiłam zdjęcia wszystkich tych aktorek które znajdowały się na topliście!

Witajcie!!!
Ja nie wieze ze nikt nie lubi Świetego sprzed 40 lat. Ja go uwielbiam znakomita gra Rogera Moora fajne teksty.
Jesli lubicie Świetego wejdzcie do mnie na bloga i komnijcie w archiwum temat"Świety ciagle zywy"

1.Dr Jack Shephard
2.Sayid Jarrah
3.Hugo "Hurley" Reyes
4.Claire Littleton
5.James "Sawyer" Ford
6.Shannon Rutherford
7.Walter 'Walt' Lloyd
8.Jin-Soon Kwon
9.Sun-Hwa Kwon
10.Kate Austin
11.John Locke
12.Michael Dawson
13.Boone Carlyle
14.Charlie Pace
15.Ana-Lucia Cortez
16.Eko
17.Libby

1."Karol - człowiek, który został papieżem"
2."Jan Paweł II"

Wybierz lepszy film

Tyle pamiętam: Kilkunastu lub kilkudziesięciu nastolatków i dzieci (sami chłopacy) trafiajają na bezludną wyspę. Po jakimś czasie dzielą się na dwie grupy, które za sobą "nie przepadają" . Jest taka scena w której jeden biegnie w nocy ze świecącym mieczem po plaży a reszta rzuca się na niego myśląc , że to potwór i...