Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kto gra role Justyny tej nowej koleżanki Oli co ma takie kręcon włosy i kumpluje sie z taka ryża pomocy!!!

...Odnoszę wrażenie, że jednak mniej głośnych nazwisk w tym roku w konkursie głównym (Moretti, Kaurismaki, Loach, Almodovar). Pewnym rozczarowaniem jest nieobecność Davida Lyncha , który nie zdążył ze swoim najnowszym filmem "Inland empire"na festiwal. Zaskakuje mnie obecność filmu "Labirynt Pana" w reżyserii Guillermo...

więcej

Witam na stronie http://www.kollar-adrian.com/angol/intro.html [www.kollar-adrian.com/a...] znalazlem utwor ktory juz kiedys slyszalem w jakims filmie, nie jestesm w stanie zidentyfikowac teraz co to za kawalek, podoba mi sie on okropnie niestety nie wiem co to za wykonawca, jesli ktos moglby mi pomoc zze...

Mam pytanie czy ktos zna nazwe filmu opartego na faktach ktorego akcja dzieje sie na morzu.Dziewczyna z chlopakiem wyjezdzaja na wakacje do cieplych krajow.Ktoregos dnia wyplywaja z grupa na morze nurkowac.Wszyscy wchodza do wody.Kiedy po jakims czasie wychodza z niej, przewodnik zle liczy osoby i zabieraja sie...

no więc, film opowiadał o dziewczynce, która nie miała rodziców i mieszkała u babci. tam zaprzyjaźniła się bardzo z murzynńskim ogrodnikiem który robił jej z drewna różne rzeczy, zaprzyjaźniła się też ze swoją opiekunką, która przynosiła jej płyty z jakimś opowiadaniem o Joannie D'arc.. Ale potem ta babcia zaczeła być...

więcej

Czy nie uważacie, że kolejna część Strasznego Filmu nie jest juz przesadą? Z każdą częścią jest coraz słabsze. Trzecia wogóle mnie nie smieszyła. Wogóle ten film nie jest smieszny. Duża porcja średniego, amerykańskiego humoru. Moim zdaniem już nie do strawienia... A wy co o tym myslicie?

hej ludzie czy waszym zdaniem nowa wersja king konga w rezyserii tworcy wladcy pierscieni zasluguje na zachowanie w domowej plytotece

Kultowe horrory to nic innego jak TEKSANSKA MASAKRA PILA MECHANICZNA, SMAKOSZ (1,2), THE RING, KLATWA i SWIT ZYWYCH TRUPOW a jakie sa wasze propozycje ?

Mamy w naszych "ulubionych" przeróżne filmy czy seriale, ale na pewno nie jest tak, że wszystkie cenimy tak samo. Robiłam ostatnio porządki u siebie na blogu, czyściutko tam teraz ( pomógł mi psujek, hehe:) i okroiłam też trochę listy "ulubionych"...zawsze jednak zastanawiam się, co też myślą sobie inni, jak patrzą -...

więcej

Poszukuje tytulu nietypowego polskiego filmu - komedii. Nietypowosc polega na tym, ze w filmie tym oprocz zwyklych kwestii aktorow, jest takze lektor i napisy. Co najlepsze nie do konca pokrywaja sie ze soba co do zgodnosci przekazu..
Z gory dzieki za info.