Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie, czy macie moze jakieś linki/informacje o aspektach produkcyjnych filmu "Marco P. i złodzieje rowerów" Bodo Koxa?

bede bardzo wdzieczny za odpowiedz
piotrekB

Słyszałęm ponoc ze juz jest czy ma wyjsc nowa częsc Szkoły Uczuć ktoś coś wie na ten temat?

to jest taka historia i komiku ktory ginie w wypadku ale otrzymuje jeszce jedna szanse:) jest min. Starym czlowiekiem ktory rapuje przy " czarnej muzie" i dostaje w pape :P czy ktos wie co to jest

Szukam listy premier kinowych ( w polsce) z ostatnich 5 lat ( to znaczy od poczatku 2000 raku:)) moze ma ktos taka albo wie jak cos takiego mozna zdobyc. Jak cos to odp tutaj albo napiszcie mi na maila sardox@wp.pl

dla tych co nie widzieli 4 napisze ze jest nagrana konwencji cz 3

zadanie dla prawdziwych kinomanow: jakies dwa lata temu moze dalej na 1 albo 2 lecial na 100% film prod czeskiej i tyle co pamietam z fabuly to ze mloda kobieta i mezczyzna jechali w nocy pociagiem. czy ktos pamieta taki film???

Dla mnie manga to zupełnie dziwny i szczerze mówiąc tandetny nurt w dzieisejszej kulturze masowej. Oglądałem parę filmów i to z tych z tzw górnej półki( GHOST IN THE SHELL itp) i powiem że są to produkcje strasznie nudne. Akcja rozwija się bardzo wolno a gdy już trafia na właściwy tor to pojawia się nagromadzenie...

Prosze o pmoc w wyborze dobrego filmu o miłości. Jaki polecacie?
Z góry THANK'S!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

poszukuję informacji dot. wykonawcy kawałka, który słychać w momencie, gdy Jenny stoi na parapecie i chce skoczyć - słychać extra solówkęna gitarze - KTO TO GRA ??? H E L P !!!