Witajcie, czy macie moze jakieś linki/informacje o aspektach produkcyjnych filmu "Marco P. i złodzieje rowerów" Bodo Koxa?
bede bardzo wdzieczny za odpowiedz
piotrekB
to jest taka historia i komiku ktory ginie w wypadku ale otrzymuje jeszce jedna szanse:) jest min. Starym czlowiekiem ktory rapuje przy " czarnej muzie" i dostaje w pape :P czy ktos wie co to jest
Szukam listy premier kinowych ( w polsce) z ostatnich 5 lat ( to znaczy od poczatku 2000 raku:)) moze ma ktos taka albo wie jak cos takiego mozna zdobyc. Jak cos to odp tutaj albo napiszcie mi na maila sardox@wp.pl
zadanie dla prawdziwych kinomanow: jakies dwa lata temu moze dalej na 1 albo 2 lecial na 100% film prod czeskiej i tyle co pamietam z fabuly to ze mloda kobieta i mezczyzna jechali w nocy pociagiem. czy ktos pamieta taki film???
Dla mnie manga to zupełnie dziwny i szczerze mówiąc tandetny nurt w dzieisejszej kulturze masowej. Oglądałem parę filmów i to z tych z tzw górnej półki( GHOST IN THE SHELL itp) i powiem że są to produkcje strasznie nudne. Akcja rozwija się bardzo wolno a gdy już trafia na właściwy tor to pojawia się nagromadzenie...