Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaką według was rolę powinien spełniać film? Rozrywka? Czy może cos więcej?

jak by ktoś znał tytuł filmu o motorze który zabijał ludzi to by mi mógł podac tytuł bo film jest wypasiony,horror-komedia,lecia ł on swego czasu w telewizji,ale bardzo dawno temu,niech ktoś mi wysle na gg:1010557,DZIENKS!!!

Błagam, pomóżcie. Zapomniałem tytułu pewnego filmu. To raczej starszy film ( lata '70 - '90 ) chyba sci-fi, prod. USA. Opowiada o jakimś supersamolocie pasażerskim, który tuż po starcie ma awarię silników ( zacinają się ) wobec czego samolot cały czas leci w górę. Wreszcie z braku paliwa wychodzi na niską orbitę...

Potrzebuje piosenki z filmu Urban Legends Bloody Mary... ta piosenka leci na koniec filmu jak tanczy z Mary na cmentarzu.... PROSZE O POMOC... z gory DZIEKUJE

Witam filmowe grono!
Chciałbym wszystkich bardziej niż ja rozeznanych w owocach kinematografii poprosić o pomoc w znalezieniu inspiracji. Czy przychodzą Wam na myśl filmy w których widoczne są znamiona mitologii starorzymskiej, celtyckiej, skandynawskiej czy chociażby chińskiej? Byłbym wdzięczny za każdą propozycję....

więcej

Według mnie to komercha jakich mało. Bawi mnie gdy ktoś twierdzi inaczej. Przecież Jackson i reszta spółki za friko filmu nie kręcili i wcale nie uważam też żeby mieli na uwadze tylko i wyłącznie własną wizję. Robili to pod publiczkę. Tak więc jak myślicie?

użytkownik usunięty

Siema, jakie mozecie mi polecić filmy o łodziach podwodnych ? Mam już parę, a mianowice :
U-571
K-19
Das Boot
Ciśnienie
Polowanie na Czerwony Październik
Karmazynowy przypływ

z góry dzięki
:-)
pozdr

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam.Czy ktoś może mi powiedzieć jaki tytuł miał film o akcji ratunkowej na orbicie - jakiś supersamolot miał awarię silników i w końcu wyleciał na orbitę ziemską.Pamiętam tylko,że to był trochę starszy film,ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu.Pozdro.Mój e-mail: adamek255@interia.pl

czy ktos wie jak lub gdzie moge zdobyc poczatek serialu dom, potrezbna mi jest pierwsza scema gdy bohaterowie wracaja na ruiny domu, pilnie czy jakos tak napisz nie wiem