jak by ktoś znał tytuł filmu o motorze który zabijał ludzi to by mi mógł podac tytuł bo film jest wypasiony,horror-komedia,lecia ł on swego czasu w telewizji,ale bardzo dawno temu,niech ktoś mi wysle na gg:1010557,DZIENKS!!!
Błagam, pomóżcie. Zapomniałem tytułu pewnego filmu. To raczej starszy film ( lata '70 - '90 ) chyba sci-fi, prod. USA. Opowiada o jakimś supersamolocie pasażerskim, który tuż po starcie ma awarię silników ( zacinają się ) wobec czego samolot cały czas leci w górę. Wreszcie z braku paliwa wychodzi na niską orbitę...
Potrzebuje piosenki z filmu Urban Legends Bloody Mary... ta piosenka leci na koniec filmu jak tanczy z Mary na cmentarzu.... PROSZE O POMOC... z gory DZIEKUJE
Witam filmowe grono!
Chciałbym wszystkich bardziej niż ja rozeznanych w owocach kinematografii poprosić o pomoc w znalezieniu inspiracji. Czy przychodzą Wam na myśl filmy w których widoczne są znamiona mitologii starorzymskiej, celtyckiej, skandynawskiej czy chociażby chińskiej? Byłbym wdzięczny za każdą propozycję....
Według mnie to komercha jakich mało. Bawi mnie gdy ktoś twierdzi inaczej. Przecież Jackson i reszta spółki za friko filmu nie kręcili i wcale nie uważam też żeby mieli na uwadze tylko i wyłącznie własną wizję. Robili to pod publiczkę. Tak więc jak myślicie?
Siema, jakie mozecie mi polecić filmy o łodziach podwodnych ? Mam już parę, a mianowice :
U-571
K-19
Das Boot
Ciśnienie
Polowanie na Czerwony Październik
Karmazynowy przypływ
z góry dzięki
:-)
pozdr
Witam.Czy ktoś może mi powiedzieć jaki tytuł miał film o akcji ratunkowej na orbicie - jakiś supersamolot miał awarię silników i w końcu wyleciał na orbitę ziemską.Pamiętam tylko,że to był trochę starszy film,ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu.Pozdro.Mój e-mail: adamek255@interia.pl