Co to jest? Rano chodzi na czterech kończynach, po południu na dwóch a wieczorem na trzech?
Maxymalny czas rozwiązania 1 min. POWODZENIA :)
witam!
poszukuje bardzo pilnie filmu "Kamień na kamieniu"
jeśli ktoś taki posiada niech sie odezwie... kupie, pożycze - wszystkie możłiwości wchodzą w gre.
HELP ME!!!
Jedynie za 5 zeta można obejrzeć ten film w sieci. Mam nadzieję, że już niedługo będą w ten sposób robić z zagranicznymi filmami. fajnie by było.......
Sie macie kinomaniacy! Interesuje mnie tematyka wojenna, a zwłaszcza POLSKIE filmy wojenne z lat '70, '80, więc jeśli możecie, zaproponujcie kilka ciekawych pozycji ( najlepiej polskich ). Z góry dziękuję :)
Mój ulubiony to "Oh, I'm sorry. Did i break your concentration?" z Pulp Fiction... xD ten tekst mnie rozbraja :D
Nie ma to jak polski chumor!
Komedie na których najwięcej się śmieje, to właśnie są polskie komedie. Byćmoże i niektóre filmy są mniej lub bardziej udane, ale jeśli przychodzi co do czego to właśnie najwięcej śmiejemy się na polskich filmach.
Amerykańskie produkcje natomiast wyglądają bladziutko przy np. Chłopaki...
nie wiedziałam gdzie to umieścić, więc może tutaj, bo na stronie filmu nikt mi nie odpowiedział. Chodzi o utwór, który "leci" na początku filmu, wraz z napisami. Zna ktoś wykonawcę lub ma ten utwór? bardzo proszę o odpowiedź:)
Mam pytanie odnośnie filmów 'Broken Flowers' i 'Kiss Kiss Bang Bang'. Tytuły tych filmów nie zostały przetłumaczone, czy ktoś wie do czego one się odnoszą, czy to w treści filmu czy też ma to jakieś powiązanie pozafilmowe. Będę wdzięczna za pomoc :OD