Błagam ludziska pomóżcie mi, bo mam ogromny problem! Pare lat temu oglądałam (chyba w canal+) fajowy film, ale nie mam pojęcia jaki nosi tytuł:( Treść byla mniej więcej taka: Facet ukradł po czym świetnie podrobił obraz jakiegoś sławnego malarza. Wszyscy przekonani są, że podstawiony do muzeum portret to orginał,...
Mam pytanie, jakie znacie filmy o sportowcach, drużynach itp. Które wyciskają łzy pokazując ciężką drogę walki do zwycięstwa.? Chodzi mi o filmy w stylu "Remember the Titans"; "Coach Carter"; nawet chyba "Rocky" się na to pisze.
Witam! Proszę o pomoc , kilka lat temu widziałem film animowany o chłopinie ,który lata w kosmosie ma na imię FRED....Na ziemi panuje plaga-wirus zrywacza tyłków, jest muzeum zerwnych d..... różnych ważnych osób, dzieje się jeszcze wiele dziwnych rzeczy...Jak to czesto bywa kaseta uległa skasowaniu, Tytuł wyparował z...
więcejCzy ktoś wie jak nazywał się film w którym pokazana jest historia archeologa który znalazł ciało Jezusa oraz świata kiedy okazało się, że nie ma zmartwychwstania?
Mnie osobiście bardzo wiele filmów ostatnio rozczarowało. Na przykład PLAN LOTU lub amerykański DARK WATER. A czy wy tez czujecie sie niepocieszenie po obejrzeniu filmu który szumnie zapowiadano?
Gdybyście mieli możliwość nakręcenia własnego filmu, o czym by był, jakich aktorów byście zatrudnili i jaki miałby scenariusz?
Dow wyboru do koloru :)
Czy zna ktoś jakieś świetne thillery? Bardzo lubię je czasem obejrzeć ale jakoś nie mogę znależć odpowiednich.
Czekam na propozycje.
Pozdrawiam :)
Czy ktos może widział takie filmy jak: "Supergirl" i "Młoda czarwnica" i posiada ewentualnie polskie napisy do tych filmów i miałby ochote się nimi podzielić to prosze o kontakt na adres endriu_m@poczta.fm a tak zgadamy się co moge zaoferować w zamian. Pozdro