Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ominic Toretto ulice Los Angeles traktuje jak swój własny tor wyścigowy. Przynajmniej kilka godzin dziennie chłopak spędza za kierownicą swojego supernowoczesnego samochodu, trenując i przygotowując się do wyścigów, przeprowadzanych nielegalnie pod osłoną nocy za ogromne stawki - 10.000$.

Szukam filmu pt czcigodni mordercy ( men of respect ) ktory potrzebuje do matury ustnej z polaka na prezentache :) jezeli ktos wie skad lub gdzie moge go kupic sciagnac to bardzo bede wdzieczna :) moj e mail vk19@poczta.gazeta.pl

Witam z rana!

Poszukuje tytułu filmu!
Film opowiada o dwoch dziewczynach ktore szly przez las i doszly do jakiejs osady!
Pzozniej jedna z nich zachorowala! W filmie byly jescze jakies potwory podobne do wilkow ktore jak ugryzly czlowieka to czlowiek po pewnym czasie sie w nie zamienial! Jeszcze w tym filmie w...

Czy ktoś wie, która część ich przygód była wyświetlana jako pierwsza u nas w Polsce. Może ta o podrózy na księżyc? Dziękuję za pomoc. :OD

Słyszałem ponoc ze jest czy ma wyjsc nowa czesc szkoły uczuc to prawda ktos wie cos na ten temat w portalu jak szukałem to jest Szkoła Uczuc 2005 ale pusta stona.

Kto wszym zdaniem jest najlepszym aktorem???

1. Władca pierścieni (trylogia)
2. King Kong (2005)
3. Siedem
4. Lista Schindlera
5. Osada
6. Podejrzani
7. Koszmar z ulicy Wiązów
8. American Pie
9. Resident Evil 2
10. Superprodukcja

1-7 należą do moich ulubionych
pozostałych 8-10 nienawidzę

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Co sądzicie o tym filmie?? Bo mnie się podobał, a wiele osób mówi, że był nudny i w ogóle do kitu.

Szukam tytulu amerykanskiego filmu chyba z lat 80s o czlowieku ktory mial szczescie, byla tam scena ze gra na loteri nowego yorku i wygrywa a pod koniec filmu obstawia slepego konia na gonitwie i tez wygrywa.
Film byl emitowany w TV pod koniec lat 80siatych. Mozae ktos ogladal i moze podac tytul.

Dzieki rafal+