Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Kto wreszcie zgodzi się ze mną ze Władca Pierścieni to jeden z najgorszych chłamów w historii kina. Bajeczka dla naiwniaków co to wierzą w trole, kurduple i inne badziewia. SYF, syf, syf

szukam filmu o grupie chearleaderek ktore widzialy przypadkiem jakas zbrodnie(?!) i chca je przez to zabic i dlatego musi zamieszkac z nimi starszy policjant oczywiscie nikomu nie jest to na reke, one caly czas mu uciekaja on probuje zamykac je w domu......bede wdzieczna za odp. dzieki buzka

Jest to film wojenny. O żołnierzach którzy zajeli okopy ( chyba po jakiś japończykach ale nie jestem pewna) i z upływem czasu zaczeły pojawiać się u nich halucynacje, zaczeli widzieć jakieś dziwne rzeczy (istoty czy cokolwiek dziwnego), I z tego co pamiętam to zaczeli się zabijać przez te halucynacje.

Co o tym myślicie. Dzisiaj wyrazilem swoje negatywne zdanie na temat WŁADCY PIERŚCIENI na forum. Dowiedziałem się w zamian za to, że jestem pie****onym, poj****ym itp. Czy myślicie, że nie powinno się wyrażać swego złego zdania na temat tzw. kultowych filmów

Wiem, że już było takich tysiąc, ale jeszcze jedne nie zaszkodzą. Zapraszam na mojego bloga.
Pozdrowienia.

poszukuję jakiś fajnych thrillerów lub inteligentnych horrorów, Oczywiście bardzo byłbym wdzieczny gdyby ktos zechciał mi wskazać mało popularne filmy na przykład takie które były emitowane w amerykańskich kinach ale nie znalazły się w polskiej dystrybucji. Z góry wielkie dzięki i POZDRAWIAM :)

Czy zna ktoś moze tytuł filmu w którym facet siedzący w więzieniu rozpoczyna pracę w stadnine i próbuje uratować konia. Facet ma syna i zakochuje się w trenerce.

Bardzo lubię filmy katasteoficzne,a wszczególności o statkach.
TRAGEDIA POSEJDONA-to był film.A remake musi być jeszcze lepszy.
Małą rólkę w tym filmie gra wokalistka zespołu BLACK EYED PEAS
Fergie lub Fregie.W każdym razie będzie to dobry film.Jestem nowy i jak cośz moim tematem to się nie dziwcie!!!!!!!!!!

który leci w tle podczas przesłuchania Dennisa Hoppera przez Christofera Walkena w "Prawdziwym Romansie"?