Film jest raczej z gatunku komedia romantyczna. Młody chłopak ginie w wypadku samochodowym, z powodu głupiej zabawy - dwóch facetów zakłada sie kto pierwszy stchórzy i wyskoczy z samochodu przed przepaścią. Jeden z nich miał pecha - zacięły mu się drzwi i ginie zostawiając swoją dziewczynę. Ledwo pamietam co było dalej...
więcejPotrzebuje tytuł film bo sam nie pamiętam. Oglądałem go kiedyś na video i z przyczyn sentymentalnych chciałbym do niego wrócić. Film jest chyba z lat osiemdziesiątych opowiada o młodej gościance która dostaje medelion-talizman od pewnej starej baby rzekomej czarodziejki, gdyż ta z wróżąc z ręki bohaterce odkrywa iż ona...
więcejfilm jest o 2 facetach którzy jadą starymi ciężarówkami przez dzunglę zeby uggasić płonący szyb wiertniczy. w połowie ranny zostaje jeden z nich a na koncu filmu ginie drugi z nich zastrzelonu przez rebeliantów czy jakoś tak. to jest stary film. były chyba 2 filmy z takim motywem. jesli coś komuś świta to piszcie...
Kto zna tytuł filmu w którym (z tego co pamiętam) było jakiś dwóch kolesi, którzy byli (chyba niewolnikami) i musieli na polu budować długi mur z cegieł. Potem postanowili uciec i jeden z nich zginął.
Sorry, że dałem taki poje...ny opis, ale ja naprawdę tylko tyle z tego filmu pamiętam.
Za jaką kolwiek pomoc,...
Kilka miesiecy temu w godzinach wieczornych na Polscie lub Tvn był nadawny film produkcji amerykańskiej ,którego tytułu niestety nie znam.Film opowiadł historię bardzo bogatej ,pieknej i czarnoskórej kobiety ,która radziła w jaki sposób zdoby faceta itp.Pełniła przy tym rolę narartora zwracając sie do widza y rada co i...
więcej
Niewiem czy podobny wątek był już ale....
Zamierzam nakręcic film. Ambitnie wiem.
Środków mam mało, raczej jakis podstawowy sprzęt i pare wątków do scenariusza. Czy ktoś osobiście kręcił już coś ?
I prosze o nie pisanie - bo u mnie na filmówce to sprzęt mamy pod ręką i kręcimy dwa w semestrze, licze raczej na...
Witajcie,
Dzisiaj w TV4 puszczą o 22:00 wspaniały film "Pociąg życia"! Kto nie oglądał niech to nadrobi bo naprawdę warto! Polecam wszystkim!
Pozdrawiam!
czy uwazacie,ze czesto rezyserzy i tworcy filmu stoja w cieniu aktorow chociaz to oni sa odpowiedzialni za sukces, mimo ze to ich pomysly?? jest tez jedna sytuacja...kiedy w cieniu znanych aktorow stoja ci,ktorzy sa swietni ale nie znani(mowa o jednej produkcji np. znany aktor pierwszoplanowy-niekoniecznie dobrze...