Poszukuję mężczyzny w wieku lat 20-30 zajmującego się zawodową fotografią. Chciałabym by podzielił się ze mną swoimi uczuciami; opisał lub opowiedział co czuje gdy robi zdjęcia. Jak tworzył swój styl i jaką rolę odgrywają zdjęcia w jego życiu. Chętnym gotowa jestem postawić piwo.
które są najważniejsze? W Berlinie, Cannes, Wenecji i...? San Sebastian? Karlowe Wary? Wiecie może gdzie mozna poczytać na temat tych festiwali? o historii, ostatnich laureatach itp.
Z góry dzieki za pomoc. Na razie znalazłam oficjalne strony tych festiwali, ale niestety nie znam na tyle dobrze...
Parę lat temu oglądałam świetny film. To był film kryminalny. Chdziło o to, że do jakiegoś dworku zjechali się goście na kolację czy coś takiego. I zostało popełnione morderstwo. Nie pamiętam kto tam zginął. Każdy z gości miał motyw czy powód by zabić delikwenta. Wśród gości jest chyba jakiś detektyw, który zabrania...
więcejJa mam taką małą prośbę do WAS Podajcie mi numer gg Oli Szwed ,może ona sama to zrobi?? ale jak nie to prosze o to kogoś kto ten numer ma POZDRO
każdego co innego wystraszy he he...ja ostatnio oglądałem japoński JU-ON THE GRUDGE i bardzo polecam....EGZORCYZMY EMILY ROSE też mnie poruszył choć najlepsza scena filmu jest identyczna jak w CRADLE OF FEAR....no i AMITYVILLE zapowiadał sie kiepsko ze względu na główna rolę aktora serialowego ale bardzo pozytywnie...