Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wg was ktory film jest fajniejszy?? slyszalam,ze oszukac przeznaczenie jest straszny,a epoka lodowcowa niezbyt fajna i troche nudna...

Dodałem ciekawostke na stronce oto ona: "ciekawostką jest to że na tej dziwnej stronie moderatorzy tworza strone w irracjonalny sposób. Dlaczego? Np aktorów podaje się w jakiejś pomylonej kolejności. Zauważam to ciągle przy wielu filmach. Ashley Judd która gra główna role w filmie "Podwójne zagrożenie" jest wymieniona...

więcej

Witam mam pytanie czy ktoś nie wie gdzie można kupić ten extra filmik? szukam i szukam go lecz bez efektu , ktoś wspominał o wersiii po francusku , ale czy ma ktoś po polsku ? pzdr serdecznie J-94

proszę o pomoc. nie wiem jak mam dodać jakąś osobę do bazy aktorów? bardzo proszę o szybką odpowiedź

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ludzie podpisujcie sie pod petycją z prośbą o nakręcenie kolejnej,podsumowującej częśći serialu o ROBIN HOODZIE."ROBIN OF SHERWOOD" w reżyserii Richarda Carpentera. Proshe was jak najwieksha ilość głosów,może skłoni to realizatorów do stworzenia ostaniego odcinka kultowego serialu. Będzie warto,uwierzcie mi!!!!!...

Witam, czy może ktoś pamięta taką bajkę animowaną z początku lat 90 o złotym ptaku, stworzonym przez Majów czy Azteków, którym kierowała trójka bohaterów?

http://www.filmweb.pl/przemiana,psychologiczna,%28wewn%EAtrzna%29,bohatera,w,fil mie...,temat,Topic,id=426946 [www.filmweb.pl/przemian ...]

Jakie znacie najlepsze filmy z tych gatunków !!!! Ten gatunek jest moim ulubionym i czekam na wasze propozycje!!!!

Który z filmów "stworzonych" w 2005 lub 2006 roku waszym zdaniem okazał sie największą klapą????