Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

znacie jakies konkretne przyklady cenzury???? wiem ze np w "misiu" byla scena w ktorej bylo zblizenie na polska kielbase w Londynie cenzura to wyciela.

Prosze podajcie mi tytuły filmów lub mini seriali , zbliżonych klimatem do Dumy i uprzedzenia ale z 1995r.

Me pyatnko brzmi - cz WARTO to zacząć zbierać ? Jesli się nie myle będe to wersje "oczyszczone" przez Propagande czyli te które juz można śmiało kupic w sklepie tylko kosztują więcej - a czemu to nie wiem. Co do samej kolekcji byłoby chyba dobrze mieć cuś takiego w domu - tylko ta okladka wersji De Agostini nie za...

niech ktoś mi napisze jak moge znaleść odcinki po polsku drugiej serji.

Które momenty i w jakich filmach były dla Was najbardziej zaskakujące? Chodzi mi o wydarzenia, które zmieniały bieg akcji lub wymowę filmu. Dla mnie takimi punktami są:
- moment, gdy okazuje się, że dziewczyna Forresta Whitakera to transseksualista("Gra pozorów"),
-zakończenie "Żądła",
-fragment z "Milczenia owiec",...

więcej

Nie wiem dlaczego ale oglądając niektóre filmy jesteśmy w stanie przewidzieć zakończenie, nie wiemy co będzie się działo w filmie ale wiemy jakie będzie zakończenie, zaskoczeniem jest dla nas całkiem inne koniec którego wcale byśmy się nie spodziewali. Dobre zakończenia często można przewidzieć. Zaskoczyło was kiedyś...

więcej

Witam
Mam prośbę,czy ktoś moze zna tytuł tego filmu?
Film z gatunku o duchach,na faktach autentycznych.
Ogladałm go jakieś 8 lat temu.Opowiada o kobiecie która sam wychowuje dzieci i która systematycznie nawiedza i gwałci duch.Jedna z pierwszych scen to jak bohaterka siedzi przed lustrem i sie czesze,zaczyna sie...

to z lat ok 80-90 aperykański prawdopodobnie horros sc-fi gdzie akcja dzieje się w kosmosie na statku kosmicznym i bohaterów atakuje...taka plazma, glut który chodzi pod podłogą, on cały czas rośnie i ukrył się w ładownistatku, a bohaterowie w kabinie i muszą co jakiś czas wychodzić po zapasy do tej ładowni. A on cały...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

czy ma ktos moze na sprzedanie lub wymiane film HAIR ?