Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Powiesz komuś że lubisz oglądać filmy, że to twoja pasja, to człowiek spojrzy się na ciebie z pewną pogardą wyrażając "ta młodież tylko film i tyle" Ale jak powiesz, że lubisz poezję, chodzić do galerii to jest fajnie, masz jakąś pasje interesyujesz się sztuką i hura.
Już mnie to denerwuje, wcozraj na woku mówiliśmy,...

więcej

Czy to co napisałam w temacie Czarownicy, zostało zablokowane ze względu na to ze podałam tam programy, czy za to co tam napisałam ??? Pytam bo nie wiem... czy zabronione jest podawanie jakichkolwiek programów ? Czy raczej pisanie o tym dlaczego ich używam ???

Zapomniałam napisać w tamtym temacie o jeszcze jednym filmie. Lecial on na Polsacie i opowiadał o dwóch siostrach. Jedan była niepełnosprawna i miała krótkie w kolorze platynowego blondu włosy, a ta druga siostra... pamiętam tylko tyle ze ona tak jakby chciała dla niej dobrze ale robiła źle. Pamiętam jeszcze ze ta...

Moim zdaniem to chyba 'Przeklęta' i jeszcze pare innych, które okazały się totalnym dnem, a co wy sądzicie?

Każdy ma prawo się pomylić muj pierwszy błąd w tym portalu ale chyba będzie dobrze .........................mam nadzieje...................... ............

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pisze prace maturalna na temat horroru i potrzebuje coś na tema filmu "the ring" "oszukać przeznaczenie" "amityville"
poradźcie jakieś materiały czy coś...please

Oglądalam go kilkanaście lat temu, czarno-biały produkt amerykański chyba - stara aktorka opowiada młodej dziewczynie historię swojego życia, w którym poświęciła miłość dla kariery. Tytułowa "Spódniczka..." to zwrot, jakim kobietę określał jej ukochany - bo gdy spotkał ją pierwszy raz, była podlotkiem z warkoczami i w...

więcej

Piszesz o wersji z 1991 z Vanessą Redgrave i Lynn Redgrave - ja polecam wersje oryginalną z 1964 z Bette Davis i Joan Crawford

Jaki film z krajów niemieckojęzycznych uważacie za godny uwagi?