Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Potrzebuje tytułu pewnego filmu.
film był o uczniach ktorzy zostali za cos ukarani i mieli odbyc kare w sobote siedzac w szkolnej kozie...
Jezeli ktos widział ten film i zna tytuł to bardzo prosze o pomoc!
Z góry wielkie dzieki

POSZUKUJE FILMU SISI W WERSJI POLSKIEJ JAK KTOS MA TO PROSZE O MAIL id8@wp.pl

mhh bardzo dziwne ale na jednej ze srton z jakiem znalazlam film o takim tytule w ktorym on gral z haydenem christensenem i anna paquin widzialm okladke i screeny tego filmu(to chyba film)ale na zadnej innej str.niema nic o tym filmie a ani w jake ani w haydena ani w anny filmografi niema takiego tytulu.pisze ze...

Bardzo dawno na TVN leciał film i opowiadał o pewnej dziewczynie która zakochała sie w (chyba) w nauczycielu który wprowazdił sie do jakiegos malego domku koło jej domu. On w tym domu , a wlaściwie pod nim zrobiła sobie takie cos jakbym ołtarz i tam było pełno zdieć tego nauczyciel on odkrył to później. I pamiętam...

Jak dla mnie to jak Trisha wchodziła z Hanem(tak sie chyba nazywał Jet Li w tym filmie) do tego klubu i on miał udawac hiphopowca. Jak ona rozmawiała z tym gościem a Han stał i tak superowo kiwał głową i żuł gumę, super scena heeheheh. Zawsze się wtedy śmieje. No i oczywiście sceny walk z Jetem Li, no po prostu...

Jak dla mnie to jak Trisha wchodziła z Hanem(tak sie chyba nazywał Jet Li w tym filmie) do tego klubu i on miał udawac hiphopowca. Jak ona rozmawiała z tym gościem a Han stał i tak superowo kiwał głową i żuł gumę, super scena heeheheh. Zawsze się wtedy śmieje. No i oczywiście sceny walk z Jetem Li, no po prostu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jak sprawdzic pozniej te tematy ktore wzielam do obserwowania?????

Poszukuję dobrych filmów, najlepiej z tego roku albo dwóch ostatnich lat. Najlepiej komedie, ale inne też mile widziane. Co polecacie obejrzeć z tych nowszych filmów? Zastanawiam się nad Czeskim Snem i Czerwonym Kapturkiem :P, Komedią Romantyczną i Wszystko zostaje w rodzinie, ale sama nie wiem czy to w ogóle opłaca...

więcej

a tymczasem JUŻ go nie widzę w obsadzie. Dlaczego nie zagra, to była poltka czy zrezygnował?