Nigdzie go niemoge znalesc ani w sklepach ani w internecie. Moze ktos z was zna jakis link do tego filmu albo wie skad go sciagnac albo gdzie go mozna dostac. Prosze o odpowiedz
jeśli chcesz pogadać jestem dostępny 24 h/d interesują mnie dobre filmy oraz sport koszykówka, siatkówka oraz carling
mam ponad 600 filmów orginal ale nie pamiętam tamtego tytułu patrz jak wcześniej Brzezinscy.pl@neostrada.pl
film USA komedia sensacyjna- policjant dowiaduje się że jest chory na raka i robi wszystko by umrzeć w pracy, by rodzina mogła dostać odszkodowanie. Na końcu dowiaduje się że jest zdrowy.
Mam wielka prosbe gdyz jestem wielbicielem filmów Andrzeja Żuławskiego
i nie wiem jak je zdobyc do oglądania posiadam tylko dwa na dvd Wierność i Błekitną nutę
jesli macie jakies pomysły jak je zdobyc z netu (mam emule i bittorent i zadnego z filmow nie moge zscagnac gdyz sa niekompletne badz jest za mało zrodel)...
Niewiecie czasem jaki tytuł miał serial w którym była baza podwodna i dziewczyna która mogła oddychać pod wodą i rozmawiać z delfinami.Były jeszcze tam motywy fantasy.
POMÓŻCIE, BŁAGAM.
ktos ma jakies filmy z nim na cd??(oprocz jarhead dowod pojutrze i donnie darko0?????????prosze o kontakt karolinkaxx@wp.pl
czy kiedykolwiek mieliście wrażenie że totalnie nie łapiecie co reżyser miał nam do przekazania , o co konkretnie mu chodziło ,jaki był jego zamysł???? a gdy film się kończy to macie wrażenie że urywa się nagle bez wyjaśnienia i jakiegoś głębszego rozwiązania fabuły?????
Fani "Lost-Zagubionych" łączmy się. Piszcie w komentarzach swoje opinie na temat serialu "Lost". Napiszcie też czy spodobał wam się serial "Kamienie Śmierci", bo mi niezabardzo.
Pozdrowionka i czekam na komentarze
Witam
Z góry przepraszam jeżeli jest juz podobny temat. Jesli tak to poprosiłbym o podanie linka.
Jestem uczniem klasy maturalnej. Za niewiele ponad 50 dni czeka mnie ustna matura z języka polskiego. Mam do opracawania następujący temat: "Literatura i film wobec systemów totalitarnych. Porównaj na podstawie wybranych...