w Opolu trwa właśnie Festiwal Młodego Kina Niemieckiego jeśli ktoś był chciałbym zapytać co sądzi o prezentowanych na nim filmach??? pozdrawiam
potrzebuję tytułu filmu, który prezentowałby sytuację zbliżoną do losów Konrada Wallenroda (dla niewtajemniczonych - poemat maski Adama Mickiewicza:-)); schemat mniej więcej taki: bohater, aby uchronić swoją ojczyznę (/lub z innych względów, lecz najlepiej wzniosłych i ambitnych), porzuca dotychczasowe życie i pod...
Nie mogę znaleźć muzyki do filmu, może ktoś mi pomoc?
a szczegolnie chodzi mi o jedna piosenkę gdzie Deuce siedzi z Eva (moment w ktorym mysli ze ona jest morderca) mowi jej ze moze dla niej zrobic wszystko i ona idzie do łózka. po czym deuce wychodzi z domu... leci taka ładna piosenka :D
jakby ktos znał tytul to...
ktos ma filmy z jakiem gyllenhaalm na cd??(oprocz jarheada pojutrze donnie darko i dowod)prosze o kontakt karolinkaxx@wp.pl
Mam prośbę do was:) Szukam nazwy kawałka, który przeważnie można usłyszeć w bajkach zwłaszcza na początku. Mogę dodać jeszcze, że ten kawałek leci przeważnie jak świat budzi sie do życia , wstaje nowy dzień ptaszki zaczynają ćwierkać itp. Wiem, że jest to ciężki orzech do zgryzienia ale mam nadzieje, że mi...
jak ktos ma jakies filmy z jakiem gyllenhaalem na cd(oprocz pojutrze ,donnie darko ,dowod , jarhead)prosze o kontakt na karolinkaxx@wp.pl bede wdzieczna =))))
Witam. Gdzie moge znaleźć pełną listę filmów premierowanych w Polsce w roku 2005 i 2004r.? Szukałem wszędzie, ale nigdzie nie widziałem. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc :D
Z góry dzięki
hmm :) mam nadzieje ze to będzie kolejna znakomita polska komedia..przekonamy sie juz niebawem bo do kin wkracz "Francuski Numer" ŻYCZE POWODZENIA FILMOWI ja napewno na ten film pójde do kina