Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w Opolu trwa właśnie Festiwal Młodego Kina Niemieckiego jeśli ktoś był chciałbym zapytać co sądzi o prezentowanych na nim filmach??? pozdrawiam

Prosze podajcie mi jakies tytuly filmow w ktorych gra Michael Vartan!!bardzo potrzebuje!!

potrzebuję tytułu filmu, który prezentowałby sytuację zbliżoną do losów Konrada Wallenroda (dla niewtajemniczonych - poemat maski Adama Mickiewicza:-)); schemat mniej więcej taki: bohater, aby uchronić swoją ojczyznę (/lub z innych względów, lecz najlepiej wzniosłych i ambitnych), porzuca dotychczasowe życie i pod...

Nie mogę znaleźć muzyki do filmu, może ktoś mi pomoc?

a szczegolnie chodzi mi o jedna piosenkę gdzie Deuce siedzi z Eva (moment w ktorym mysli ze ona jest morderca) mowi jej ze moze dla niej zrobic wszystko i ona idzie do łózka. po czym deuce wychodzi z domu... leci taka ładna piosenka :D

jakby ktos znał tytul to...

więcej

ktos ma filmy z jakiem gyllenhaalm na cd??(oprocz jarheada pojutrze donnie darko i dowod)prosze o kontakt karolinkaxx@wp.pl

Mam prośbę do was:) Szukam nazwy kawałka, który przeważnie można usłyszeć w bajkach zwłaszcza na początku. Mogę dodać jeszcze, że ten kawałek leci przeważnie jak świat budzi sie do życia , wstaje nowy dzień ptaszki zaczynają ćwierkać itp. Wiem, że jest to ciężki orzech do zgryzienia ale mam nadzieje, że mi...

jak ktos ma jakies filmy z jakiem gyllenhaalem na cd(oprocz pojutrze ,donnie darko ,dowod , jarhead)prosze o kontakt na karolinkaxx@wp.pl bede wdzieczna =))))

Witam. Gdzie moge znaleźć pełną listę filmów premierowanych w Polsce w roku 2005 i 2004r.? Szukałem wszędzie, ale nigdzie nie widziałem. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc :D
Z góry dzięki

hmm :) mam nadzieje ze to będzie kolejna znakomita polska komedia..przekonamy sie juz niebawem bo do kin wkracz "Francuski Numer" ŻYCZE POWODZENIA FILMOWI ja napewno na ten film pójde do kina

czy znasz sytuacje, w których ekonomiczne uwarunkowania filmu stoją w sprzeczności z amicjami artystycznymi twórców?

takich sytuacji było dużo, ale nic nie mogę sobie przypomnieć :/
Z góry dzięki za pomoc