Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ma ktoś Władce much na płycie,albo Czas apokalipsy na podstawie Jądra ciemnosci potrzebuje do prezentacji na mature z polskiego.
e-mail lasot_86@o2.pl

Dla odmiany piszcie o filmach, które uważacie za pretendentów do złotych malin. Wybór najgorszego filmu uzasadnij. Czy może jest to zwykły kicz, czy może masz z danym filmem jakieś skojarzenia, myśli a może wspomnienia?... Pisz śmiało...

Pr domowa z WOKu, takich przykładów można podać mnóstweo, ale nie moge sobie nic przypomnieć :/
Z góry dzięki za pomoc

hmmm mam nadzieje że będzie hehe a ja tak szczeze to juz czekam na 3 bo bedzie że Santiago Munez jest na Mundialu w Niemczech :) (ciekawe w jakiej drożynie) ahhh czuje ze będzie sie działo coś ciekawego moze że Santiago będzie grał przeciwko Polsce hehe to by dopiero sie działo POZDRO DLA WSZYSTKICH :)

Czy zna ktoś jakieś filmy gdzie występuje od 100 do 300 aktorów????

Nie umie otworzyć napisów w tym programie VLC media player Prosze o POMOC!!!

Pisze prace maturalna na temat horroru i potrzebuje coś na tema filmu "the ring" "oszukać przeznaczenie" "amityville"
poradźcie jakieś materiały czy coś...please

Tyle ile ludzi tyle wizji na świat...w każdym z nas jest chaos i harmonia..tylko, że w każdym przeważa coś innego....w moim przypadku chaos przeważa...

Czy naprawdę "duże łeby" nie lubią nowicjuszy??? jeśli tak to dlaczego?? Przecież każdy kiedyś zaczyna. Fakt że loguje się tu coraz więcej "meliny społecznej" no ale coż wkońcu internet jest dla wszystkich ......

pewnie było juz bardzo duzo takich tematów, ale co tam, moze cos sie zmieniło, jaka jest wasza ulubiona komedia?
moja "chłopaki nie płaczą", hehe