Ostatnio gdzieś zasłyszałem że jest taki film, który składa się z fragmentów innych filmów a podkład muzyczny stanowią utwory radiohead. Bardzo proszę o odpowiedź jaki jest jego tytuł (jeśli wogóle istnieje ten film )
"Wciaz dmucham banki mydlane,
Piekne banki mydlane,
Leca tak wysoko prawie pod niebo,
Fortuna sie ukrywa,
Szukalem jej juz wszedzie,
Wciaz dmucham banki mydlane,
Piekne banki mydlane,
Leca tak wysoko,
Prawie pod niebo"
"Hooligans" swietnie przedstawia angielskich kiboli, ktorzy walcza o swoja reputacje, bo...
potrzebuję, na zaraz przykładu filmu niskobudżetowego który
PO dostaniu oskara osiągnął wielki sukces. jeśli coś macie- piszcie!!!
W jakiejś bazie żyła grupa ludzi. Wody brakowało, więc byli zmuszeni do picia z kibla. Jednak jeden nie pił. Potem okazało się, że był robotem. I ostatnie sceny bodajże dzieją się na zewnatrz. Ludzie włączają jakiegoś ogromnego robota, który ma im pomóc. W efekcie ten się przewraca, upada na złego i go na pół przecina....
więcejCHciałam się dowiedziec jaki jest wasz ububiony film z Hil? Czy nie sadzicie ze ona jest super Wpdajcie na www.hilaryy-duff.blog.pl
Charlize Theron jest SUPER po "MONSTER" Pokazała że potrafi przywalic i do tego zachowuje zimną twarz!!!
http://www.aeonflux.com/
Już o to pytałem, ale nikt mi nie odpowiedział, więc może teraz się uda...
Oglądałem przedwczoraj na TCM (o 2:00) film dokumentalny o gwiazdach kina... Był tam pokazany pewien filmik, w którym Bette Davis wychodzi z jakimś gościem z domku i stoi na werandzie, a następnie strzela do gości kilka razy z dubeltówki......